Cardiologie intervențională la Spitalul Clinic SANADOR

Cardiologia intervențională este o supraspecializare aflată la granița dintre cardiologie și chirurgie cardiovasculară, care folosește imagistică specializată și alte tehnici nechirurgicale, pentru investigarea și tratarea pacienților cu boli cardiovasculare, având la bază abordul endovascular arterial sau venos percutanat.

Cardiologia intervențională asigură diagnosticul avansat și tratamentul minim invaziv pentru numeroase afecțiuni ale inimii și ale vaselor mari. La Spitalul Clinic SANADOR, căutăm în permanență cele mai bune metode de diagnostic și tratament! Programează-te la SANADOR pentru explorări funcționale cardiologice cu ajutorul tehnologiilor performante și pentru intervenții minim-invazive, care asigură diagnosticul și tratamentului eficient al bolilor cardiovasculare.

  • Vino la SANADOR pentru diagnostic prompt și tratament modern, cu rezultate bune pe termen lung!
Watch on YouTube

Dotări de ultimă generație

La Spitalul Clinic SANADOR, Departamentul de Cardiologie Intervențională este alcătuit din două săli echipate modern, dotate cu dispozitive medicale de ultimă generație. Spitalul Clinic SANADOR este singurul din România care dispune de două angiografe ultraperformante Philips Azurion 7, de ultimă generație.

Departamentul de Cardiologie Intervențională este format din Laboratorul de Cateterism și Laboratorul de Electrofiziologie și Dispozitive Implantabile.

  • Spitalul Clinic SANADOR este dotat cu două angiografe ultraperformante Philips Azurion 7, de ultimă generație!

Laboratorul de Cateterism

Laboratorul de Cateterism din Spitalul Clinic SANADOR permite desfășurarea tratamentului intervențional pentru sindroamele coronariene acute, precum angina pectorală și infarctul miocardic acut, în cele mai bune condiții de siguranță și confort.

Pentru siguranța deplină a pacienților, procedurile se desfășoară în atmosfera sterilă asigurată de sistemul modern de ventilație cu presiune pozitivă, care oferă avantaje multiple precum aspirația ionilor generați în timpul procedurilor și reducerea expunerii la radiații a medicului și a pacientului.

În Laboratorul de Cateterism se pot efectua numeroase proceduri de diagnostic și tratament endovascular, printre care se numără:

Laboratorul de Cateterism din cadrul departamentului de Cardiologie Intervențională este dotat cu tehnologie modernă, de înaltă performanță.

Tratamente structurale endovasculare în Laboratorul de Cateterism

În Laboratorul de Cateterism se desfășoară atât proceduri diagnostice și terapeutice, legate de patologia coronariană și arterială periferică, cât si tratamente structurale, precum:

Watch on YouTube

Pe lângă dotările de ultimă generație, pacienții beneficiază de experiența unei echipe formată din medici cu o deosebită pregătire profesională.

  • Programează-te acum la SANADOR! Sună la 021.9699!

Laboratorul de Electrofiziologie

Laboratorul de Electrofiziologie de la Spitalul Clinic SANADOR este dotat cu angiograf Philips Azurion 7, care oferă informații precise asupra cordului și funcționalității sale. Astfel, echipa de cardiologi intervenționiști poate realiza cu succes o gamă complexă de proceduri de diagnostic și tratament, precum:

Pe lângă angiograful ultraperformant necesar pentru implantul dispozitivelor intracardiace, Laboratorul de Electrofiziologie dispune și de:

  • console de electrofiziologie intracardiacă multi-canal;
  • sisteme 3D/4D de cartografiere color în timp real de tip CARTO.

în Departamentul de Cardiologie Intervențională avem grijă de inima ta, cu ajutorul medicilor cu experiență și prin intermediul aparaturii moderne.

Afecțiuni tratate prin cardiologie intervențională la Spitalul Clinic SANADOR

În Departamentul de Cardiologie Intervențională al Spitalului Clinic SANADOR pot fi diagnosticate și tratate endovascular numeroase afecțiuni ale inimii și ale vaselor mari, printre care se numără:

1. Boala aterosclerotică la toate nivelurile:

2. Afecțiuni valvulare:

3. Malformații cardiace congenitale

4. Tulburări de ritm și de conducere la nivelul inimii.

La Spitalul Clinic SANADOR,  dispunem de cele mai noi și revoluționare metode de tratament. Medicii specializați în cardiologie intervențională asigură, cu ajutorul tehnologiei avansate, diagnostic avansat și tratament eficace, indiferent de complexitatea cazului. 

Postoperator, pacienții primesc cele mai bune îngrijiri de specialitate pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă Cardiovasculară, complet digitalizată.

  • Programează-te acum la SANADOR! Sună la 021.9699!

Programează-te!

  • SANADOR dispune de tehnologie medicală de top, pentru diagnostic avansat și tratament eficient. Programează-te!

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

Echipă medicală

Dr. Rodica Niculescu

Cardiologie Competență în cardiologie invazivă și intervențională
Șef Departament Cardiologie Intervențională, Spitalul Clinic SANADOR

Spitalul Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzești

Conf. Dr. Ștefan-Nicolae Bogdan

Cardiologie intervențională Competențe în: electrofiziologie cardiacă intervențională, stimulatoare și defibrilatoare cardiace implantabile; medic specialist Medicină internă
Conferențiar Universitar

Clinica SANADOR Buzești

Conf. Dr. Radu Vătășescu

Cardiologie Medic primar Cardiologie, medic primar Medicină internă, competențe europene în electrofiziologie intervențională și în pacing, defibrilatoare interne și terapie de resincronizare

Spitalul Clinic SANADOR

Dr. Vlad Bătăilă

Cardiologie Competență în cardiologie intervențională

Clinica SANADOR Buzești

Dr. Asan Belgin

Cardiologie Competenț: cardiologie intervențională, ecocardiografie transtoracică, ecocardiografie transesofagiană, ecografie Doppler vasculară, ulttrasonografie generală

Dr. Adrian Bucșă

Cardiologie intervențională Competență în cardiologie invazivă și intervențională

Clinica SANADOR Buzești

Dr. Marian Croitoru

Cardiologie Competențe în: cardiologie invazivă și intervențională, ecografie vasculară

Spitalul Clinic SANADOR

Dr. Corneliu Iorgulescu

Cardiologie intervențională

Clinica SANADOR Buzești

Dr. Pavel Platon

Cardiologie intervențională Competențe în: cardiologie invazivă și intervențională, ecografie vasculară

Clinica SANADOR Buzești

Dr. Radu-Mircea Pretorian

Cardiologie Competență în cardiologie intervențională.

Dr. Lucian Zarma

Cardiologie intervențională Competență în cardiologie invazivă și intervențională

Clinica SANADOR Buzești

Galerie foto

SANADOR