Redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit catre Fundatia SANADOR si reda astfel speranta unor oameni greu incercati de viata.

  • Am rezolvat deja trei cazuri complicate

Fundatia SANADOR a luat fiinta din dorinta de a-i ajuta pro-bono pe cei care au nevoie de asistenta medicala de calitate, insa nu dispun de mijloacele materiale necesare. Fundatia sustine cazurile medicale dificile, oferindu-le pacientilor acces la interventii chirurgicale si tratamente vitale pentru ei.

Pana acum, am rezolvat deja trei cazuri complicate. Nu ne oprim aici, ne continuam misiunea.

Povestea lui Lixandru

Bucuria poate fi aproape muta atunci cand tehnologii complicate si minti stralucite iti ofera ani de sanatate in plus. Vasile Lixandru, un zugrav provincial energic, a fost ajutat de Fundatia SANADOR sa scape de un nodul pulmonar malign. Acesta a fost indepartat impecabil de echipa dr Cristian Paleru, medic primar chirurgie toracica, cu ajutorul unui laser unic in Romania. Avantajele sistemului ERASER Rolle & Rolle 120 W, folosit pe scara larga la SANADOR, sunt enorme fata de interventiile clasice: sangerare redusa drastic, cicatrizare ultra-rapida, recuperare spectaculoasa.

Povestea Marianei

Diabetul si fumatul au astupat, strat dupa strat, vase mari din corpul dnei. Mariana Nastase, 62 de ani.

80% din debitul arterelor iliace era stenozat, iar mai jos artere de baza aveau ocluzii greu de clintit. Blocajul cu calciu era la mai multe niveluri, din abdomen pana la membrele inferioare. Picioarele erau reci, neirigate, nefunctionale, paralizate aparent providential dupa dureri insuportabile. Mariana a primit la spitalul judetean unde se cauta o veste dura ca o lovitura ce i-a taiat respiratia: amputarea piciorului drept era absolut necesara si, evident, urgenta. Ulterior, ar fi urmat si stangul. O recomandare de la un spital mare din Bucuresti a facut ca Mariana Nastase sa apeleze la excelenta practicata la Spitalul Clinic SANADOR.

Medicii SANADOR i-au salvat piciorul, dupa ce intr-un spital din provincie i se daduse o veste sumbra: este necesara amputarea. Doamna Mariana Nastase a plecat insa acasa pe picioarele ei, intr-o stare foarte buna, dupa ce o echipa medicala extinsa i-a oferit tot suportul si expertiza de care a avut nevoie.

Primului transplant hepatic intr-un spital privat

Centrul de Excelenta in Boli Hepatice SANADOR a realizat primul transplant de ficat in privat, pro-bono. Un transplant de ficat de la donator viu este maximum din ce a inventat si inovat chirurgia. Iar, la SANADOR, gasesti tehnica medicala si specialistii care fac asta.

In februarie 2020, Cristian Dima, un tanar inginer energetician a decis sa-i doneze parintelui sau 70% din ficat pentru a-i salva viata. Specialistii nostri s-au ocupat de operatie cu succes si profesionalism.

  • Bataliile vietii pot fi castigate la SANADOR

Bataliile vietii pot fi castigate la SANADOR, un spital 100% romanesc care poate rivaliza cu oricare altul din lume.

Galerie foto