Care este cel mai de preț dar pe care îl poți face celor dragi? SĂNĂTATEA!
Cum poţi dărui sănătate? Prin ofertele personalizate de abonamente medicale SANADOR, atât pentru persoane fizice cât și pentru companii, care pun accent pe prevenție, calitate și tratamentul prompt al afecțiunilor.

  • Abonamente medicale persoane fizice și companii. Cu beneficii pe bune!
  • Servicii medicale premium, medici de renume, programare rapidă! Solicită acum o ofertă pe sales@SANADOR.ro

De ce ar trebui să alegi un abonament medical SANADOR?

  • Îți oferim servicii medicale la cele mai înalte standarde, în toate locațiile SANADOR, și acces la peste 1.500 de medici specialiști de top, cu rezultate de succes și vastă experiență în domeniu, astfel încât să poți rezolva rapid și eficient orice problemă de sănătate.
  • Vei beneficia de centre medicale dotate cu tehnologie medicală performantă, de ultimă generație. SANADOR investește permanent în echipamente medicale de înaltă performanță, unele dintre ele fiind disponibile la noi în exclusivitate în România.
  • Îți oferim asistență medicală 24/24H prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe, care poate trata urgențe medico-chirurgicale la copii și adulți, prin intermediul celor 26 de linii de gardă permanente. În completare, urgențele prespitalicești sunt asigurate de Serviciul de Ambulanță, care acordă asistență medicală de urgență în București și județele limitrofe (dispecerat propriu: 021 9699 – disponibil 24/24H). SANADOR dispune de flotă proprie de ambulanțe echipate la cele mai înalte standarde.
  • Vei avea parte de reduceri acordate pentru spitalizare și intervenții efectuate în cadrul Spitalului Clinic SANADOR și în cadrul Centrului Oncologic SANADOR.
  • Îți garantăm promptitudine. Fiecare programare este făcută pe primul loc disponibil. Nu există restricții de programări pentru abonați și nici locuri special create pentru alocarea serviciilor incluse în abonamentele medicale.
  • SANADOR este centru internațional de vaccinări acreditat de Ministerul Sănătății. Aici poți beneficia de consultanță și vaccinuri specifice pentru a beneficia de călătorii sigure din punct de vedere medical.

Solicită mai multe detalii despre abonamentele SANADOR: sales@SANADOR.ro

Solicită mai multe detalii

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR