Clinica de Stomatologie SANADOR

Îți dorești un zâmbet care să-ți redea încrederea de care ai nevoie? Vino la Clinica de Stomatologie SANADOR! Specialiștii noștri îmbină tehnologia și profesionalismul, pentru a-ți oferi cea mai plăcută experiență stomatologică.

În funcție de tipul afectării tale, îți oferim acces la expertiză multidisciplinară, pentru a avea cel mai bun rezultat medical și estetic. Echipamentele de ultimă generație din Clinica de Stomatologie SANADOR aduc actul medical la cel mai avansat nivel de performanță terapeutică.

Servicii de stomatologie la SANADOR

 • Vino la Clinica de Stomatologie SANADOR dacă vrei să te bucuri de o dantură sănătoasă și să ai un zâmbet încrezător, cu ajutorul celor mai buni specialiști în domeniul sănătății orale!

În cadrul Clinicii de Stomatologie SANADOR, oferim acces la tratamente stomatologice din mai multe ramuri:

 • Pentru prețuri actualizate sau tarife personalizate vă rugăm să solicitați call center 021.9699 disponibil non stop.

Tehnologii avansate la Clinica de Stomatologie SANADOR

Pentru a-ți oferi cele mai bune tratamente, medicii dentiști de la Clinica de Stomatologie SANADOR folosesc tehnologii avansate și materiale de ultimă generație:

 • Microscop Karl Zeiss – aparat de ultimă generație cu ajutorul căruia este determinat și vizualizat corect canalul dentar. Tratamentul endodontic efectuat cu ajutorul microscopului este în prezent cel mai complex mod de lucru în endodonție.
 • Scannerul intraoral digital 3Shape Trios – o soluție cu ajutorul căreia se pot realiza amprente dentare de înaltă precizie, într-un timp foarte scurt. Tratamentul este non-invaziv și relaxant, fără stresul amprentelor clasice.
 • Laserul WaterLase iPlus – contribuie la tratamente sigure și precise ce cresc gradul de confort al pacientului în clinica stomatologică, reducând semnificativ durerea și grăbind vindecarea.
 • Laserul cu diodă EPIC X – dispozitiv chirurgical și terapeutic aflat în avangarda tehnologiei, singurul laser cu diodă care are aprobarea FDA pentru mai multe tipuri de tratamente distincte: țesut moale, albire, biostimulare, terapia durerii.
 • Tehnologia PRGF de vindecare rapidă – vindecarea postchirurgicală este mult mai rapidă, inflamația și durerea sunt reduse, iar regenerarea osoasă este stimulată.
 • Radiologia dentară (panoramică și retroalveolară), cu rolul de a completa examenul clinic, utilizând doze minime de iradiere.
 • Aplicația SmileCloud – tehnologie de simulare a rezultatului tratamentului estetic prin proiectarea viitorilor dinți în sistem digital.

Clinica de Stomatologie SANADOR

Înființată în 2006, Clinica de Stomatologie SANADOR este alături de pacienții cu probleme stomatologice și are o experiență importantă privind cazuistica din stomatologie, abordând de-a lungul timpului o multitudine de patologii complexe, cu grade diferite de dificultate.

Echipa Clinicii de Stomatologie SANADOR este constituită din 20 de membri, cadre medicale cu o bogată experiență în domeniu.

Clinica de Stomatologie SANADOR ocupă în întregime etajul 5 al Clinicii SANADOR Victoria corp A și dispune de cabinete utilizate exclusiv pentru cele 4 tipuri de proceduri principale: chirurgie dento-alveolară, endodonție, protetică, profilaxie.

Dacă ai o urgență stomatologică sau vrei să planifici un control de rutină, programează o consultație la Clinica de Stomatologie SANADOR!

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

Clinica SANADOR Victoriei, Corp A

 • Adresa

  Strada Doctor Dumitru Sergiu nr. 26-28, Corp A, et 5, sector 1, București

 • Program

  Luni–Vineri: 08:00 - 21:00

 • Metrou

  Liniile M1, M2 - Stația Piața Victoriei

 • STB

  20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783

Galerie foto

SANADOR