Vrei să planifici o călătorie și ai nevoie de sfaturi avizate? Vino la SANADOR și vei beneficia de o analiză a riscului epidemiologic ce corespunde destinației tale turistice, dar și de recomandări privind conduita călătorului.

Vaccinarea împotriva celor mai importanți agenți infecțioși rămâne
cea mai eficientă formă de protecție în fața bolilor.

  • Ai nevoie de un serviciu complet de consultanță epidemiologică? Alege SANADOR!

Epidemiologie la SANADOR

La SANADOR, poți beneficia de consult de specialitate, de recomandări privind vaccinarea (obligatorie sau facultativă), precum și de administrarea vaccinului corespunzător.

SANADOR este Centru Internațional de Vaccinări, acreditat de Ministerul Sănătății, și oferă consultații persoanelor care urmează să se deplaseze în zone cu risc medical.

Împreună cu medicul poți lua cea mai bună decizie pentru a-ți asigura prevenția pe toată durata călătoriei tale.

Vaccinuri la SANADOR 

Vaccinurile se pot administra atât în cazul călătoriilor, cât și în contextul unor colectivități care presupun un risc mediu de îmbolnăvire sau a altor situații care presupun o anumită susceptibilitate de a dezvolta o anumită boală pentru o anumită categorie populațională.

Suntem bucuroși să te informăm despre lista de vaccinuri disponibile care pot fi administrate în cadrul Clinicilor SANADOR:

Rolul consultației de Epidemiologie

Epidemiologia este ramura medicinei care se ocupă cu studiul incidenței bolilor în rândul populației, dar și cu decelarea factorului de risc pentru răspândirea bolilor transmisibile. Pentru că anumite zone geografice prezintă un risc mai mare de îmbolnăvire decât România, persoanele care tranzitează acele zone pot deveni mai susceptibile în fața anumitor agenți patogeni.

În medicina modernă, profilaxia ocupă un rol important datorită șanselor de succes terapeutic mai mari. Un alt element pozitiv este reprezentat de costurile prevenției care sunt mult mai scăzute decât cele ale tratamentului curativ.

Dacă îți planifici, cu o perioadă de timp înainte de data plecării, o discuție cu epidemiologul, vei avea câteva avantaje:

  • vei călători relaxat și fără griji;
  • vei putea anticipa anumite evenimente medicale care ar putea avea loc;
  • vei putea obține protecție imunologică împotriva unor boli.

La SANADOR, promovăm conceptul de medicină modernă. În acest sens, punem accentul pe prevenție și nu pe tratament.

Așadar, te sfătuim sa te menții informat și să te vaccinezi atunci când situația o cere! Te așteptăm la SANADOR!

Galerie foto

SANADOR