Ambulatoriu

Ambulatoriu: locul dintr-o institutie medico-sanitara in care se acorda bolnavilor asistenta medicala fara ca acestia sa fie internati in spital. Spitalul Clinic Sanador detine un Ambulatoriu cu 49 de cabinete de consultatii, departament de recuperare medicala, unitate de imagistica medicala si laborator de analize medicale.

Localizare

 • Adresa

  Strada Sevastopol 9, sector 1, București

 • Program

  Luni - Sambata: 08:00 - 21:00

 • Metrou

  Liniile M1, M2 - Stația Piața Victoriei

 • STB

  20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783

Iata ce fel de consultatii, analize si ecografii poti face in Ambulatoriul de la Sanador:

1. consultații pentru toate specialitatile medicale;

2. explorari functionale: EEG, EMG, EKG de repaus, EKG de efort pe covor rulant, holtere EKG si holtere tensiune arteriala;

3. investigatii medicale: colonoscopie, endoscopie digestiva superioara, endoscopie interventionala, ecoendoscopie, bronhoscopie cu scop diagnostic si de monitorizare, biopsie bronsica, lavaj bronho-alveolar si pulsoximetrie;

4. ecografii de toate tipurile si diverse proceduri (punctii, biopsii etc.);

5. servicii de radiologie imagistica medicala;

Ce specialitati medicale abordam, pentru care poti sa faci consultatii? Iata-le: Alergologie si Imunologie Clinica, Anestezie si Terapie Intensiva, Aritmologie Interventionala, Boli Infectioase, Cardiologie, Cardiologie Interventionala, Chirurgie Bariatrica, Chirurgie Bucomaxilofaciala, Chirurgie Cardiovasculara, Chirurgie Endocrinologica, Chirurgie Generala, Chirurgie Oncologica, Chirurgie Pediatrica, Chirurgie Toracica, Dermatologie-Venerologie, Diabet, Boli Nutritie si Metabolice, Endocrinologie, Endoscopie Interventionala, Epidemiologie, Gastroentorologie, Medicina de Familie, Medicina de Urgenta, Medicina Generala, Medicina Interna, Medicina Muncii, Nefrologie, Neonatologie, Neurochirurgie, Neurologie, ORL, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie Medicala, Ortopedie Pediatrica, Ortopedie si Traumatologie, Pediatrie/Specialitati Pediatrice, Pneumologie, Psihiatrie, Psihologie, Radiologie Interventionala, Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, Reumatologie si Urologie.

In continuare, iti prezentam, detaliat, structura completa a Ambulatoriului din Spitalul Clinic Sanador, ce cuprinde urmatoarele:

Laborator Clinic Radiologie-Imagistica Medicala:

Compartiment de Rezonanta Magnetica Nucleara: RMN Siemens Magnetom Skyra 3 Tesla;

Computer tomograf Siemens CT Somatom Definition AS+ 64 slice-uri;

Radiologie digitala conventionala: instalatie Rx pentru radiografii si radioscopie generala Siemens Axiom Iconos R200 C20-C;

ETAJUL 1 (Corp A) – Ambulatoriu integrat cu cabinete de specialitate – 8 cabinete;

- 3 cabinete obstetrica – ginecologie dotate cu urmatoarele ecografe:     

- Ecograf General Electric (GE) Voluson E10 BT20 OLED;

- Ecograf Samsung WS 80;

- Ecograf GE Voluson 730 Expert;

- 3 cabinete de cardiologie (2 eco + consultatii si 1 cabinet pentru test de efort) dotate cu:

- 2 ecografe GE Vivid E95;

- Sistem testare efort Cardiosoft cu banda alergare GE T2100;

                - 1 cabinet de consultatii;

                - 1 cabinet ORL dotat cu:

- Microscop ORL Carl Zeiss Opmi Pico;

- Sistem video-rino-laringoscop Karl Storz;

Laborator Endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica/ Laborator bronhoscopie diagnostica si terapeutica:

- o sala bronhoscopie

                - Turn Olympus pt. bronhoscopie;

- o sala endoscopie gastrica

                - Turn Olympus pt. endoscopie;

- 1 cabinet consultatii

ETAJUL 2 (Corp A): Ambulatoriu integrat –  Recuperare, Fizio-kinetoterapie:

Doua cabinete pentru consultatii recuperare, medicina fizica si balneologie/ reumatologie.

Baza de tratament este structurata in:

- Doua sali de kinetoterapie dotate cu aparatura ce asigura tratarea unei palete complexe si complete de afectiuni pentru categoriile de varsta 5 ani - 99+ ani si care asigura  o capacitate de tratare de maxim 6 pacienti/ ora/sala.

Aparatura cu care aceste 2 sali sunt dotate este compusa din: gantere de toate tipurile, benzi elastice, mingi gonflabile, mingi medicinale, placi echilibru,diverse obiecte pt recuperarea articulatiilor mici cat si aparate multifunctionale pentru recuperarea articulatiilor mari, dispozitive pt recuperarea neurologica si post traumatica cum ar fi: cusca Roche, bari paralele, trepte si panta pt reeducarea mersului, bicicletele, banda alergare, pat de tractiune ce face posibila decoaptarea coloanei lombare si cervicala,  pentru persoanele cu afectiuni ale coloanei vertebrale.

Salile de kinetoterapie sunt prevazute cu oglinzi mari pozitionate pe perete pentru a fi mai usoara corectarea pozitiei corporale in timpul exercitiilor efectuate.

- O sala de kientoterapie pediatrica unde se face recuperarea bebelusilor de la varsta de o luna pana la varsta de 5 ani. Aceasta sala este special decorata pentru a asigura confortul  necesar sedintelor de recuperare pentru aceasta categorie de varsta, fiind dotata cu: bicicleta, banda de alergare adaptata varstei,  jucarii si dispozitive pentru stimularea dezvoltarii motrice si psihice corespunzatoare, tobogan si scari din burete pentru reeducarea mersului,

- O sala de masaj compartimentata in 4 unitati individuale, care asigura tratarea unui singur pacient o data, oferindu-i acestuia siguranta si intimitate. Paturile sunt special prevazute cu dispozitiv de ridicare/coborare automata, facand confortabila urcarea si coborarea pacientului mai ales cand durerile sunt acute iar mobilitatea este redusa.

- O sala de fizioterapie care poate trata simultan pana la maxim 8 pacienti, fiind dotata cu aparatura de ultima generatie: combine de fizioterapie care pot dezvolta toate formele de curenti existenti, chiar si terapii combinate de ultrasunet cu curent interferential, laser terapie, unde scurte, aparate de magnetoterapie, laser de mare intensitate ce merge in profunzime cu efecte antialgice si regeneratoare, crioultrasunet cu pana la - 8 grade Celsius, iar pentru persoanele cu osteofite sau tendinite calcifiante folosim cu succes un aparat Shocwave.

De asemenea, sala dispune de aparatul de radiofrecventa denumit Tecar sau diatermie care, datorita celor doi electrozi rezistivi si capacitivi cu actiune in profunzime (tondoane, ligamente) sau la nivel superficial (tesut muscular), are un efect de miorelaxare imediata/ decontracturant la nivel muscular si este indicat in afectiunile coloanei vertebrale si tratarea durerilor articulare.

Sala mai dispune si de aparatul SIS (Super Inductive System) cu ajutorul caruia se transmite un camp electromagnetic de inalta intensitate in zona afectata, cu efect in vindecarea fracturilor, miorelaxare, miostimulare, mobilizarea articulatiilor.

Galerie foto