Nașterea la Maternitatea SANADOR

Maternitatea SANADOR oferă servicii medicale complete, personalizate, adaptate nevoilor fiecărei paciente în parte. Pentru o naștere ușoară, în deplină siguranță pentru tine și bebelușul tău, programează-te la SANADOR!

 • Te pregătești să devii mămică? Te așteptăm la Zilele Baby SANADOR cu reduceri speciale la pachetele de naștere!
  Locurile sunt limitate!
 • Alege cu încredere Maternitatea SANADOR pentru a beneficia de servicii medicale profesioniste și de o îngrijire atentă a bebelușului tău!

Sarcina este o perioadă specială, cu numeroase bucurii și provocări pentru viitoarea mămică. Atât în perioada prenatală, cât și în cea postnatală, pacientele trebuie să beneficieze de cele mai bune îngrijiri medicale, la orice oră din zi sau din noapte. Pacientele care aleg Maternitatea SANADOR beneficiază de o monitorizare completă a sarcinii, prin consultații de obstetrică-ginecologie, analize de laborator, investigații specifice și ecografii de sarcină, inclusiv morfologie fetală.

De asemenea, pacientele care suferă de preeclampsie, placenta praevia, dezlipire de placentă, ruptură prematură de membrane sau de alte complicații apărute în timpul sarcinii, ori care se confruntă cu contracții false sau cu semnale de alarmă care pot indica o naștere prematură vor primi cele mai bune îngrijiri medicale.

Bebelușii născuți la Maternitatea SANADOR sunt îngrijiți în cadrul Secției de Neonatologie de medici cu o bogată experiență profesională. În plus, Secția de Terapie Intensivă Neonatală asigură cele mai bune îngrijiri pentru bebelușii care vin pe lume cu probleme de sănătate, echipa medicală având experiență inclusiv în îngrijirea nou-născutului prematur.

Watch on YouTube

Servicii complete de naștere la Maternitatea SANADOR

Alegerea maternității potrivite este foarte importantă pentru fiecare părinte. Dotările de care dispune maternitatea, empatia și profesionalismul personalului medical sunt esențiale, pentru a avea siguranța că orice situație neprevăzută care ar putea să apară înainte, în timpul sau după naștere va fi gestionată corect.

 • Maternitatea SANADOR oferă cele mai bune condiții pentru siguranța și confortul viitoarelor mămici și bebelușilor.

Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat din România, pune la dispoziția viitoarelor mămici Maternitatea SANADOR, un spațiu modern, construit special pentru siguranța și confortul viitoarelor mămici și bebelușilor.

Maternitatea SANADOR este compusă din:

 • Bloc de nașteri cu 3 săli de naștere moderne, aseptice, fiecare sală de operație fiind deservită de o centrală proprie de tratare a aerului;
 • Secție de neonatologie modernă și complexă;
 • Secție de terapie intensivă neonatală ultraperformantă;
 • Rezerve single sau duble, cu rooming-in pentru nou-născuți;
 • Compartiment de Primiri Urgențe pentru adulți și copii, cu 24 de linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe.

Naștere în siguranță, la SANADOR

Nașterea naturală este un proces fiziologic și emoțional complex, unic pentru fiecare femeie în parte. Modificările neurovegetative, hormonale și metabolice din timpul sarcinii asigură evoluția fătului și pregătesc corpul mamei pentru procesul nașterii.

Pacientele care aleg să nască la Maternitatea SANADOR sunt atent monitorizate de medici, asistente și moașe cu experiență, care sunt alături de ele în fiecare etapă a acestui proces, pentru a le susține și pentru a se asigura că nașterea decurge în cele mai bune condiții. În Maternitatea SANADOR sunt luate toate măsurile necesare pentru prevenirea infecțiilor nosocomiale, siguranța pacientelor și a micuților care vin pe lume fiind întotdeauna pe primul loc.

Watch on YouTube

Mamele care nasc la Maternitatea SANADOR pot beneficia de:

 • Naștere naturală sau naștere prin cezariană (în funcție de prezentația la naștere a fătului și alți factori) cu medici obstetricieni bine pregătiți și cu o vastă experiență, care pot gestiona eficient chiar și cazurile mai dificile, inclusiv o sarcină cu risc crescut sau nașterea cu fătul aflat în prezentație pelviană;
 • Consulturi prenatale;
 • Servicii complete de preanestezie, anestezie epidurală sau totală, în funcție de indicația medicală;
 • Expertiza unor medici primari neonatologi, antrenați pentru situații limită, neprevăzute;
 • Servicii de consiliere în alăptare, imediat după naștere;
 • Rezerve cu sistem rooming-in pentru nou-născuți;
 • Consiliere în alăptare și acces la pompe profesionale de sân;
 • Servicii de consiliere psihologică;
 • Servicii medico-chirurgicale eficiente și sigure.

Îngrijiri medicale de top pentru micuțul tău

Pe toată durata sarcinii, sănătatea și starea de bine a fătului contează cel mai mult. Pentru a te bucura în siguranță de prima întâlnire cu bebelușul tău, îți punem la dispoziție o maternitate pregătită din punct de vedere medical să facă față oricărei provocări.

Neonatologia este specialitatea medicală care se ocupă cu îngrijirea în maternitate a nou-născutului sănătos și a copilui care vine pe lume prin naștere prematură sau după o sarcină prelungită. În cadrul Secției de Neonatologie oferim toate îngrijirile medicale necesare pentru nou-născuții sănătoși, pentru nou-născuții la risc de a dezvolta patologia specifică din primele 28 de zile de viață, dar și pentru nou-născuții prematuri, pentru cei care fac icter neonatal sau pentru cei care se nasc cu o greutate mică pentru vârsta gestațională.

 • Alege SANADOR dacă dorești ca bebelușul tău să beneficieze de cea mai bună îngrijire în primele sale zile de viață!

Secția de Neonatologie a Spitalului Clinic SANADOR asigură:

Toți nou-născuții de la SANADOR beneficiază de monitorizare permanentă, realizată cu ajutorul personalului medical înalt calificat. Liniile de gardă sunt asigurate de medici supraspecializați, cu o bogată experiență în coordonarea activității medicale din cadrul secției de nou-născuți. Asistentele medicale specializate în neonatologie și terapie intensivă neonatală sunt prezente în număr mare, raportul dintre nou-născuți și asistente fiind supraunitar.

Terapie intensivă pentru nou-născuți

 • 021.9699 Call Center disponibil nonstop ce vă stă la dispoziție pentru programări

Secția de Terapie intensivă neonatală din Spitalul Clinic SANADOR oferă nou-născuților prematuri îngrijiri optime în funcție de gradul de prematuritate și de complicațiile apărute. Datorită echipamentelor moderne, deosebit de performante, și personalului medical cu experiență vastă, nou-născuții beneficiază de susținere și supraveghere atentă a funcțiilor vitale.

Departamentul de Terapie intensivă neonatală are în dotare incubatoare moderne, care monitorizează temperatura, umiditatea, nivelul de zgomot și gradul de luminozitate al mediului ambiant, astfel încât trecerea bruscă, prematură de la mediul intrauterin la cel extrauterin să nu afecteze buna dezvoltare a bebelușului.

Evoluția optimă a nou-născutului este asigurată cu ajutorul ventilatoarelor performante (pentru detresă respiratorie la nou-născut), care asigură toate tipurile de ventilație (non-invazivă, convențională sau cu frecvență înaltă), cu ajutorul aparatelor de monitorizare și al aparatelor de administrare a oxigenului.

Solicită mai multe detalii!

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

Galerie foto

SANADOR