Laboratorul SANADOR Militari

Suntem mai aproape de tine dacă ești în București, zona Militari. Aici ne desfășuram activitatea în Clinica SANADOR Militari, iar probele prelevate aici sunt analizate în laboratorul propriu care este dotat cu echipamente de la cei mai importanți producători de aparatură medicală la nivel mondial: Abbott, Beckman Coulter, Siemens, Olympus.

 • Pacienții asigurati CASMB și OPSNAJ beneficiază de analize medicale decontabile pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist

Toată această tehnologie de top îți oferă posibilitatea efectuării unei game largi de analize medicale, dar și garanția obținerii unui rezultat corect, cu mare acuratețe și în cel mai scurt timp.

În Laboratorul SANADOR Militari funcționează departamentele: Hematologie – Hemostază, Biochimie serică și urinară, Electroforeză, Imunologie, Microbiologie și este dotat cu analizoare automate de ultima generație: ABBOTT - Architect, Abbott Alinity h, SIEMENS Immulite, SEBIA,IRIS iChem Velocity, Siemens - Sysmex.

Laboratorul SANADOR Militari este acreditat RENAR conform standardului SR EN ISO 15189:2013 și participă la scheme de control extern de calitate, conform reglementărilor în vigoare.

Localizare

 • Adresa

  Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 101, sector 6

 • Program

  Luni-Sambata: 07:00-21:00

 • Metrou

  M1/M2 (Statia Piata Victoriei)

 • STB

  300,362,381,783; Tramvai: 24,42,45,46

SANADOR