Compartimentul de Primiri Urgen╚Ťe

Compartimentul de Primiri Urgen╚Ťe al Spitalului Clinic SANADOR

Compartimentul de Primiri Urgen╚Ťe al Spitalului Clinic SANADOR, singurul din sistemul medical privat, ├«╚Öi desf─â╚Öoar─â activitatea cu o echip─â format─â din medici urgenti╚Öti experimenta╚Ťi ╚Öi asisten╚Ťi specializa╚Ťi ├«n urgen╚Ťe medicale, ajuta╚Ťi de investiga╚Ťii imagistice complete, accesibile 24 de ore din 24.

 • Fiecare clip─â conteaz─â! Sun─â la 021 9699 ╚Öi cheam─â o ambulan╚Ť─â SANADOR!

Spitalul Clinic SANADOR dispune de un Compartiment de Primiri Urgen╚Ťe (CPU) care asigur─â pacien╚Ťilor acces la asisten╚Ť─â medical─â de urgen╚Ť─â ╚Öi la transport specializat, cu o flot─â proprie de ambulan╚Ťe.

Watch on YouTube

 • Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat care dispune de CPU (Compartiment de Primiri Urgen╚Ťe)

Departamentul de Urgen╚Ť─â al Spitalului Clinic SANADOR este alc─âtuit din:

 • Compartiment de Primiri Urgen╚Ťe (CPU) pentru adul╚Ťi ╚Öi copii;
 • Serviciul de Ambulan╚Ť─â, cu dispecerat propriu (021 9699, disponibil nonstop), care acord─â asisten╚Ť─â medical─â de urgen╚Ť─â prespitaliceasc─â ├«n Bucure╚Öti ╚Öi ├«n ╚Ťar─â.

├Än Spitalul Clinic SANADOR func╚Ťioneaz─â 26 de linii de gard─â: medicin─â de urgen╚Ť─â, anestezie ╚Öi terapie intensiv─â (ATI), terapie intensiv─â cardiovascular─â (ATI CCV), terapie intensiv─â nou-n─âscu╚Ťi, chirurgie general─â, cardiologie, U.S.T.A.C.C, neurologie, neurochirurgie, obstetric─â-ginecologie, medicin─â intern─â, gastroenterologie, neonatologie, pediatrie, oncologie medical─â, computer tomografie (CT), rezonan╚Ť─â magnetic─â (RMN), radiologie conven╚Ťional─â, ecografie, laborator de analize medicale, anatomie patologic─â, chirurgie cardiovascular─â, cardiologie interven╚Ťional─â, ortopedie ╚Öi traumatologie, urologie, serviciul de ambulan╚Ť─â.

Analize ╚Öi investiga╚Ťii medicale ├«n regim de urgen╚Ť─â

├Än Compartimentul de Primiri Urgen╚Ťe de la Spitalul Clinic SANADOR, pacien╚Ťii beneficiaz─â de analize prin protocolul point-of-care (POC), precum ╚Öi de alte m─âsur─âtori sau investiga╚Ťii care se efectueaz─â la patul bolnavului.

Investiga╚Ťiile paraclinice sunt efectuate ├«n CPU sau ├«n imediata vecin─âtate, prin intermediului urm─âtoarelor componente:

Serviciul de ambulan╚Ť─â SANADOR

 • 021.9699 Call Center disponibil nonstop ce v─â st─â la dispozi╚Ťie pentru program─âri

Serviciul de ambulan╚Ť─â SANADOR de╚Ťine flot─â proprie de autospeciale, echipate la cele mai ├«nalte standarde de calitate. Fiecare ambulan╚Ť─â este dotat─â cu defibrilator, monitor, electrocardiograf, pulsoximetru, glucometru, ventilator mecanic, aspirator portabil ╚Öi fix, injectomat ╚Öi toate celelalte echipamente medicale prev─âzute de regulamentele ├«n vigoare la nivel na╚Ťional.

Departamentul de Urgen╚Ť─â al Spitalului Clinic SANADOR dispune ╚Öi de un dispecerat propriu, care func╚Ťioneaz─â nonstop (021.9699). Apel├ónd la Serviciul de Ambulan╚Ť─â SANADOR, pacien╚Ťii beneficiaz─â de cele mai bune ├«ngrijiri prespitalice╚Öti de urgen╚Ť─â ╚Öi de transport specializat la spital.

Ce trebuie s─â face╚Ťi c├ónd ave╚Ťi o urgen╚Ť─â medical─â?

Dac─â ave╚Ťi o urgen╚Ť─â medical─â, trebuie s─â apela╚Ťi de ├«ndat─â serviciul public de urgen╚Ť─â, prin apel la 112. De asemenea, este important s─â v─â asigura╚Ťi c─â persoana care are nevoie de ├«ngrijiri medicale este ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi s─â observa╚Ťi orice schimbare a st─ârii sale de s─ân─âtate. Toate aceste informa╚Ťii trebuie oferite apoi personalului medical, fiind utile ├«n timpul evalu─ârii.

Dac─â dori╚Ťi s─â apela╚Ťi la un spital privat, Spitalul Clinic SANADOR este singurul care dispune de un Compartiment de Primiri Urgen╚Ťe ╚Öi de un serviciu propriu de Ambulan╚Ť─â, care func╚Ťioneaz─â nonstop. Pute╚Ťi chema o Ambulan╚Ť─â SANADOR prin apel la dispeceratul propriu al spitalului ÔÇô 021.9699.

 • Alege SANADOR pentru diagnostic prompt ╚Öi tratament eficient!

Ce se ├«nt├ómpl─â ├«ntr-un compartiment de primiri urgen╚Ťe?

Activitatea Compartimentului de Primiri Urgen╚Ťe al Spitalului Clinic SANADOR este organizat─â conform unor reguli clare privind triajul pacien╚Ťilor. Astfel, pacien╚Ťii afla╚Ťi ├«n stare de ╚Öoc, cei care au suferit un infarct miocardic, un infarct lacunar sau un accident vascular cerebral, vor fi evalua╚Ťi ╚Öi trata╚Ťi ├«naintea celor care se prezint─â cu fracturi sau simptome digestive.

 • Echip─â medical─â cu vast─â experien╚Ť─â

Indiferent de urgen╚Ťa medical─â sau chirurgical─â, personalul Compartimentului de Primiri Urgen╚Ťe se va asigura c─â timpul de a╚Öteptare este c├ót se poate de redus. Pacientul care se prezint─â la CPU va explica personalului medical semnele ╚Öi simptomele pe care le are. ├Än func╚Ťie de gravitatea cazului, va fi rugat s─â a╚Ötepte un timp sau va fi consultat imediat de un medic.

Pentru o evaluare medical─â complet─â, consulta╚Ťia realizat─â de medicul urgentist va fi urmat─â de analize de laborator (care pot fi realizate prin sistem point-of-care, la patul bolnavului) ╚Öi de investiga╚Ťii imagistice rapide ╚Öi performante. Dup─â stabilirea diagnosticului, pacientul va primi imediat tratamentul necesar, apoi va fi evaluat ╚Öi de un medic de gard─â, ├«n func╚Ťie de specialitate medical─â necesar─â.

Apoi, pacientului i se vor explica pa╚Öii care sunt necesari ├«n continuare. ├Än func╚Ťie de recomandarea medical─â, acesta poate fi internat pe sec╚Ťie, pentru monitorizare ╚Öi investiga╚Ťii suplimentare, sau poate fi externat, dup─â administrarea tratamentului necesar.

Urgen╚Ťe tratate prompt ╚Öi eficient la SANADOR

 • Compartimentul de Primiri Urgen╚Ťe al Spitalului Clinic SANADOR, singurul din sistemul privat, este disponibil nonstop

├Än Compartimentul de Primiri Urgen╚Ťe al Spitalului Clinic SANADOR sunt evaluate rapid ╚Öi tratate cu succes diferite tipuri de urgen╚Ťe medicale ╚Öi chirurgicale:

 • Urgen╚Ťe urologice,
 • Urgen╚Ťe neurologice,
 • Urgen╚Ťe cardiovasculare,
 • Urgen╚Ťe pulmonare - pneumotorax;
 • Urgen╚Ťe ortopedice,
 • Urgen╚Ťe neurochirurgicale,
 • Urgen╚Ťe pediatrice,
 • Urgen╚Ťe nou-n─âscu╚Ťi,
 • Urgen╚Ťe ginecologice ╚Öi obstetricale, inclusiv na╚Ötere ├«n urgen╚Ť─â.

Tromboliz─â pentru accidentul vascular cerebral ischemic acut

Watch on YouTube

Spitalul Clinic SANADOR, prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgen╚Ťe, este singurul spital privat din Bucure╚Öti care acord─â tratament de urgen╚Ť─â prin tromboliz─â intravenoas─â pacien╚Ťilor ce au suferit un accident vascular cerebral (AVC) ischemic acut. Tromboliza intravenoas─â este recomandat─â ├«n accidentul vascular ischemic ├«n primele 4 ore ╚Öi jum─âtate de la debutul simptomelor, ├«n absen╚Ťa contraindica╚Ťiilor.

Fereastra terapeutic─â restr├óns─â ├«n care poate fi administrat tratamentul pentru AVC face ca viteza de reac╚Ťie ╚Öi conlucrarea dintre echipa de pe ambulan╚Ť─â, medicii din CPU ╚Öi medicul neurolog (care indic─â administrarea substan╚Ťei) s─â fie esen╚Ťial─â.

 • Pentru investiga╚Ťii ╚Öi tratamente moderne, alege SANADOR!

Localizare

 • Adresa

  Str. Sevastopol 9, sector 1, București

 • Program

  NON STOP (24/24, 7 zile din 7)

 • Metrou

  Liniile M1,M2-Sta╚Ťia Pia╚Ťa Victoriei

 • STB

  20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783

Galerie foto

SANADOR