Abonamente corporate SANADOR

 • Angajați sănătoși, business productiv!

La SANADOR vă punem la dispoziție Abonamentele Corporate, ce oferă susținere salariaților prin acoperirea costurilor cu serviciile medicale de care au nevoie, și totodată, angajatorilor prin creșterea productivității și a performanței pe termen lung. Abonații SANADOR au acces neîngrădit la programări pe primele locuri disponibile în oricare dintre clinicile SANADOR.

Optați pentru un abonament medical corporate de la SANADOR și bucurați-vă de servicii medicale la cele mai înalte standarde, în condiții de confort maxim, oferite de o echipă de peste 1.500 de medici cu pregătire profesională remarcabilă și de echipamente de diagnostic și tratament de ultimă generație.

Cu un abonament SANADOR, alegeți sănătatea ca stil de viață!

 • Servicii medicale premium, medici de renume, programare rapidă! Solicită acum o ofertă pe sales@SANADOR.ro

Abonamentele sunt personalizate în funcție de necesitățile fiecărei companii :
MEDAN (medicina muncii), PRIMA, SUPER, EXTRA, VIP.

De ce ar trebui să alegi un abonament medical SANADOR?

 • Ai grijă de sănătatea angajaților tăi cu ajutorul echipei medicale de la cel mai mare spital privat multidisciplinar!
 • Centrul de Excelență în Chirurgia Cardiovasculară Minim Invazivă acreditat internațional
 • Îți oferim servicii medicale la cele mai înalte standarde, în toate locațiile SANADOR, și acces la peste 1.500 de medici specialiști de top, cu rezultate de succes și vastă experiență în domeniu, astfel încât să poți rezolva rapid și eficient orice problemă de sănătate.
 • Vei beneficia de centre medicale dotate cu tehnologie medicală performantă, de ultimă generație. SANADOR investește permanent în echipamente medicale de înaltă performanță, unele dintre ele fiind disponibile la noi în exclusivitate în România.
 • Îți oferim asistență medicală 24/24H prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe, care poate trata urgențe medico-chirurgicale la copii și adulți, prin intermediul celor 26 de linii de gardă permanente. În completare, urgențele prespitalicești sunt asigurate de Serviciul de Ambulanță, care acordă asistență medicală de urgență în București și județele limitrofe (dispecerat propriu: 021 9699 – disponibil 24/24H). SANADOR dispune de flotă proprie de ambulanțe echipate la cele mai înalte standarde.
 • Vei avea parte de reduceri acordate pentru spitalizare și intervenții efectuate în cadrul Spitalului Clinic SANADOR și în cadrul Centrului Oncologic SANADOR.
 • Îți garantăm promptitudine. Fiecare programare este făcută pe primul loc disponibil. Nu există restricții de programări pentru abonați și nici locuri special create pentru alocarea serviciilor incluse în abonamentele medicale.
 • SANADOR este centru internațional de vaccinări acreditat de Ministerul Sănătății. Aici poți beneficia de consultanță și vaccinuri specifice pentru a beneficia de călătorii sigure din punct de vedere medical.
 • Centrul Integrat de Excelență în Boli Hepatice
 • Chirurgie robotică - da Vinci Xi
 • Centrul FIV SANADOR

Solicitați o ofertă personalizată!

 • Centrul de Excelență în Endoscopie internațională SANADOR

Apelați 021.9699 - Call Center disponibil nonstop, trimiteți un e-mail la sales@SANADOR.ro sau completați formularul de contact și un reprezentant SANADOR vă va contacta în cel mai scurt timp posibil și vă va ajuta să alegeți abonamentul care vi se potrivește.

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

Galerie foto

SANADOR