Despre Centrul Oncologic SANADOR

Dam o sansa la viata fiecarui pacient diagnosticat cu cancer. La Centrul Oncologic SANADOR, gasesti tehnologie de top si medici de elita:

In 2018, am deschis Centrul Oncologic - cel mai mare centru specializat in diagnosticarea si tratarea cancerului din sistemul medical privat romanesc, din punct de vedere al complexitatii serviciilor medicale.

Centrul Oncologic SANADOR este pozitionat pe Strada Sevastopol, nr. 5, sector 1, Bucuresti. Ajungi aici cu metroul (cobori la statia Piata Victoriei) sau cu mijloacele de transport in comun STB (20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783).

 • Cel mai mare centru din sistemul medical privat romanesc specializat in diagnosticarea si tratarea cancerului

Am structurat Centrul Oncologic astfel incat sa-ti garanteze o gama complexa de servicii moderne si integrate de diagnostic, tratament al cancerului si urmarire post-terapeutica. Iti asiguram ambulator integrat, spitalizare de zi si continua, oncologie medicala, chimioterapie, radioterapie, brahiterapie, medicina nucleara: radioiodoterapie, SPECT-CT, PET-CT, impreuna cu cele mai performante echipamente si tehnologii medicale, aplicate de medici cu o bogata experienta in domeniu. Am investit 20 milioane de euro in Centrul Oncologic SANADOR, tocmai ca sa beneficiezi de tratamente cu cele mai performante echipamente.

 • 20 milioane € Investitie

La Centrul Oncologic SANADOR, te ingrijim cu servicii medicale personalizate. Pentru ca tu esti unic. Iar noi suntem echipa ta. Cazul tau medical va fi analizat individual, de catre o Comisie Oncologica Multidisciplinara (Tumor Board) alcatuita din medici cu experienta, din diferite arii medicale de interes (radioterapie, chirurgie oncologica, neurochirurgie, imagistica, anatomie patologica, nutritie etc). Centrul Oncologic SANADOR este singurul centru din sectorul medical privat care detine sectie dedicata pentru terapia izotopica. Stim ca zona oncologica este una foarte sensibila in Romania. In tara noastra, exista sute de mii de pacienti cu afectiuni maligne inscrisi in Programul National de Oncologie. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), numarul persoanelor diagnosticate cu cancer este in continua crestere la nivel mondial, in urmatorii 20 de ani fiind preconizate cu 70% mai multe astfel de cazuri. Cercetatorii in medicina avanseaza in identificarea unor metode inovatoare de tratament, astfel incat un procent cat mai mare al pacientilor care primesc acest diagnostic in stadii incipiente sa isi poata continua viata in conditii normale, sub monitorizarea periodica a specialistilor.

 • Tumor Board

 • Second opinion

Dotari Centrul Oncologic SANADOR

Iata cateva detalii tehnice despre cladirea in care functioneaza Centrul Oncologic SANADOR, dar si despre dotarile unitatii:

1. Se intinde pe o suprafata de circa 5.000 de metri patrati, are 9 niveluri si beneficiaza de tehnologii medicale de ultima generatie;

 • 2 acceleratoare liniare TrueBeam si TrueBeam STx High Definition

2. Este dotat cu tehnologie pentru radioterapie Varian: 2 acceleratoare liniare TrueBeam si TrueBeam STx High Definition; TrueBeam STx incorporeaza un sistem complex si avansat de livrare a tratamentului conform planului, imagistica de verificare zilnica si un management al modificarilor pozitiei pacientului pentru a efectua radiochirurgie cu mare precizie si viteza;

3. Dispune de tehnologie pentru brahiterapie (radioterapie interna) – echipament Varian GammaMedPlus iX;

4. Face diferenta si in Medicina Nucleara: tehnologie SPECT-CT (echipament Siemens Symbia Intevo Bold) cu ajutorul careia se pot identifica modificari la nivel celular inca din stadiu incipient, aspect esential in depistarea precoce a unor afectiuni grave, precum cele din sfera oncologica si nu numai, cu sectie dedicata pentru terapie izotopica, precum si tehnologie PET-CT (echipament PET-CT SIEMENS BIOGRAPH HORIZON 3R).

 • Medicina Nucleara SPECT-CT si PET-CT

5. Beneficiaza de Computer Tomograf 4D Philips Big Bore.

 • Computer Tomograf 4D Philips Big Bore

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

Localizare

 • Adresa

  Str. Sevastopol, nr. 5, sector 1, București

 • Program

  Luni - Sâmbătă: 08:00 - 21:00

 • Metrou

  Liniile M1, M2 - Stația Piața Victoriei

 • STB

  20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783

Galerie foto