Dorim sa te asiguram ca, la Sanador, nu vei fi niciodata singur in lupta cu bolile. Traversam impreuna vremuri delicate, dar am investit in tehnologie de ultima ora si in pasiune medicala tocmai pentru ca ne straduim sa invingem si cei mai periculosi virusi.

Din pacate, ne confruntam cu multe si diferite tipuri de boli infectioase. Cand te gandesti sa mergi la un specialist in Boli Infectioase? Atunci cand apar, de exemplu, rujeola (pojarul), hepatitele virale, scarlatina, varsatul de vant, iar acestea sunt doar cateva din cele mai populare boli cu caracter infectios.

Ce factori determina aparitia unor boli infectioase?

Ei sunt diferiti, de la virusuri, bacterii, fungi si pana la paraziti sau alte protozoare. Pe langa disconfortul general pe care acestea il produc si caracterul lor contagios (se transmit cu usurinta prin contact fizic, schimb de lichide, atingerea unor obiecte contaminate sau transmitere de la animale), bolile infectioase pot pune viata in pericol, daca, de exemplu, sunt cauzate de germeni-multirezistenti.

Specialistii Sandor sunt partenerii tai in lupta cu microbii si virusii. Medicii nostri urmeaza si aplica cu strictete protocoale de diagnostic si tratament in beneficiul pacientului cu boli infectioase si ofera consultatii pentru o gama larga de probleme, de la patologie cronica pre-existenta la afectiunile acute ce au constituit motivul prezentarii la medic, de la screening preoperator la monitorizarea evolutiei postinterventionale.

In stransa colaborare cu Laboratorul Central Sanador, medicii de Boli Infectioase dispun atat de metode clasice de diagnostic, cat si de tehnici moleculare, pentru a oferi, in functie de cazul medical, diagnostice etiologice in regim de urgenta si la un nivel ridicat de acuratete. Astfel, putem obtine in decurs de cateva ore rezultate relevante in stabilirea celei mai corecte scheme de proflaxie preoperatorie sau de tratament etiologic, evitand subscrierea sau suprascrierea de antibiotice.

Pentru o mai mare transparenta, te informam ca SANADOR este Centru International de Vaccinari, acreditat de Ministerul Sanatatii, si ofera consultatii persoanelor care urmeaza sa se deplaseze in zone cu risc medical.

Galerie foto