Istoric

SANADOR s-a înființat din dorința de a le oferi oamenilor soluții eficiente și performante pentru afecțiunile medicale cu care se confruntă, indiferent de natura și complexitatea acestora.

Vino la SANADOR pentru a beneficia de servicii medicale performante, de grija atentă a celor mai exigenți medici, de ambianța unui mediu primitor și călduros în care poți primi cele mai bune îngrijiri medicale.

Prin intermediul serviciilor medicale furnizate în cadrul laboratoarelor, clinicilor, Spitalului Clinic și Centrului Oncologic, SANADOR este în fiecare situație alături de pacienți.

  • Alege SANADOR pentru a te bucura de consultații la medici de elită, tehnologie de top și grijă fără cusur!

Spitalul Clinic SANADOR

În 2011, a avut loc inaugurarea Spitalului Clinic SANADOR, cel mai mare spital clinic privat din România, cu o suprafață totală de 30.000mp. Spitalul are una dintre cele mai performante secții de terapie intensivă (adulți și copii), compartiment de primiri urgențe, flotă proprie de ambulanțe și linii de gardă permanente, inclusiv laborator de analize și Radiologie - imagistică medicală de top.

  • 021.9699 Pentru urgențe sau pentru programări, sună la SANADOR!

Sălile de operație beneficiază de o tehnologie de ventilație și sterilizare de ultimă generație, cu flux laminar și filtre Hepa ce asigură un grad de asepsie 3-4. Secția de Anestezie și terapie intensivă are o capacitate de 40 de paturi de terapie intensivă și poate asigura suport vital și îngrijiri avansate pacienților critici. De asemenea, deține un rol crucial în siguranța actului medical chirurgical și este dotată pentru a face față oricărei intervenții chirurgicale.

Centrul de Boli hepatice

SANADOR este centru de excelență în boli hepatice. Ne preocupă prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor hepatice la cel mai înalt nivel, în cel mai scurt timp posibil. În SANADOR s-a realizat primul transplant hepatic în privat. Integrat în cadrul Spitalului Clinic SANADOR, Centrul de Excelență în Boli hepatice oferă o abordare multidisciplinară în colaborare cu Centrul Oncologic SANADOR.

Dotări Spital Clinic SANADOR

Spitalul Clinic SANADOR, Clinicile SANADOR și Laboratoarele SANADOR sunt dotate cu tehnologie de ultimă oră, pentru ca tu să dispui de cea mai bună aparatură și de cei mai buni specialiști.

SANADOR este o companie cu capital integral românesc și reprezintă cel mai mare spital clinic privat. Dotările includ: 413 paturi, 12 săli de operație, compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe și 25 linii de gardă.

  • Spitalul Clinic SANADOR deține 413 paturi și 12 săli de operație.
  • CPU SANADOR adulți și copii pune la dispoziția pacienților 25 de linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe.

Servicii medicale SANADOR

Îți punem la dispoziție servicii medicale integrate, astfel încât să putem răspunde tuturor nevoilor tale medicale, de la consultații în toate specialitățile, servicii de Radiologie și imagistică medicală (RMN, CT, scintigrafie, radiologie convențională, mamografie, osteodensitometrie), analize medicale de laborator, servicii de stomatologie, până la intervenții chirurgicale extrem de complexe și tratamente oncologice.

Serviciile medicale oferite de Spitalul Clinic SANADOR includ:

  • 021.9699 Pentru urgențe sau pentru programări, sună la SANADOR!

Venim în sprijinul pacienților pe mai multe căi, astfel am înființat Centrul Oncologic SANADOR pentru a putea îngriji îndeaproape bolnavii oncologici. Este cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. În completare, punem la dispoziție laboratoarele SANADOR și clinicile SANADOR. Suntem în continuă dezvoltare, în concordanță cu nevoile tale medicale.

Clinicile SANADOR

Clinica SANADOR Decebal, inaugurată în 2001, este prima unitate SANADOR înființată și s-a făcut remarcată încă de la începutul activității prin profesionalismul echipei medicale.

În 2006, s-a deschis Clinica SANADOR Victoriei, prima clinică medicală dotată cu laborator propriu de analize medicale.

  • 021.9699 Pentru urgențe sau pentru programări, sună la SANADOR!

Centrul Oncologic SANADOR

SANADOR are o preocupare aparte pentru tratamentele oncologice și acordă o atenție deosebită acestei arii de activitate. În 2018, s-a deschis Centrul Oncologic SANADOR, cel mai mare centru specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului din sistemul medical privat românesc, din punct de vedere al complexității serviciilor medicale.

La SANADOR, lucrăm eficient pentru combaterea cancerului. De aceea, în cadrul Centrului Oncologic SANADOR, fiecare caz medical este analizat individual, de către o Comisie Oncologică Multidisciplinară (Tumor Board) alcătuită din medici cu experiență, din diferite arii medicale de interes (Radioterapie, Chirurgie oncologică, Neurochirurgie, Imagistică, Anatomie patologică, Nutriție etc) cu scopul de a-ți oferi soluții medicale personalizate, care să aducă cel mai bun rezultat terapeutic. Centrul Oncologic SANADOR este singurul din sectorul medical privat care deține secție dedicată pentru terapia izotopică.

La Centrul Oncologic SANADOR poți beneficia de servicii integrate și proceduri medicale din mai multe domenii:

Profesionalismul medicilor și tehnologia de top se îmbină pentru ca tu să beneficiezi de servicii medicale oferite cu promptitudine, la cele mai înalte standarde în oricare din unitățile SANADOR.

Indiferent de problema ta medicală, vei găsi la noi o echipă medicală de elită, aparatură de ultimă generație și un mediu în care te vei simți ca acasă, pe durata tratamentului sau a procedurilor medicale.

Galerie foto

SANADOR