Fundatia SANADOR

SANADOR a lansat Fundatia SANADOR, pentru ca noua ne pasa. Sustinem cazurile medicale dificile si ne implicam cu sufletul si cu expertiza medicala acolo unde soarta a fost, poate, potrivnica. Oferim acces pacientilor la interventii chirurgicale si la tratamente vitale pentru ei.

  • SANADOR te invita sa daruiesti din suflet!

Faptele bune inseamna si donatii. Fundatia SANADOR si-a propus sa readuca speranta si zambetul pe chipul celor care trec prin momente grele si carora sanatatea le este pusa la incercare. De exemplu, in 2019, am rezolvat doua cazuri complexe: doua persoane fara posibilitati si care aproape ca-si pierdusera speranta au primit, prin intermediul Fundatiei SANADOR, o noua sansa la viata. Apoi, in februarie 2020, Spitalul Clinic SANADOR a realizat primul transplant hepatic din mediul privat. Pro-bono.

Fundatia SANADOR are o misiune clara si nu ne abatem de la acest drum.

Este nevoie de implicarea fiecaruia dintre noi. Impreuna, putem face o echipa puternica. Prin donatii, ai sansa de a readuce fericirea in viata pacientilor aflati intr-o cumpana. Poti sprijini, alaturi de noi, semenii care se lupta cu boala.

Poti face, asadar, donatii direct in contul Fundatiei SANADOR. Iata, mai jos, datele SANADOR:

Contact Fundatia SANADOR

CUI 39524051 Str. Dimitrie Sergiu nr. 26-28, et. 5, sector 1, București

Cont: RO29BRDE410 SV20831924100 BRD

Reprezentant legal Președinte Dr. Doris Andronescu

fundatia@SANADOR.ro

Galerie foto