Fundația SANADOR

SANADOR a lansat Fundația SANADOR din dorința de a susține cazurile medicale dificile ale pacienților lipsiți de posibilități financiare. În acest sens, echipa de medici profesioniști și experimentați de la SANADOR își dedică priceperea și pregătirea acelor pacienți care au nevoie de intervenții chirurgicale și tratamente specifice atât de necesare pentru sănătatea lor.

  • SANADOR te invită să dăruiești din suflet!

Fundația SANADOR și-a propus să readucă speranța și zâmbetul pe chipul celor care trec prin momente grele și cărora sănătatea le este pusă la încercare. De exemplu, în 2019, am rezolvat două cazuri complexe: doi pacienți cu resurse financiare reduse au beneficiat, prin intermediul Fundației SANADOR, de tratament de specialitate. Apoi, în februarie 2020, Spitalul Clinic SANADOR a realizat primul transplant hepatic pro-bono din mediul privat. Am continuat și în anii următori să oferim sănătate unor pacienți care aveau mare nevoie.

  • Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația SANADOR și ajută-ne să readucem speranța în viețile celor care au cea mai mare nevoie!

Este nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Împreună, putem face o echipă puternică. Prin donații, ai șansa de a oferi sănătate celor care au cea mai mare nevoie de sprijin.

Poți face, așadar, donații direct în contul Fundației SANADOR.

Contact Fundația SANADOR

CUI 39524051 Str. Dimitrie Sergiu nr. 26-28, et. 5, sector 1, București

Cont: RO29BRDE410 SV20831924100 BRD

Reprezentant legal Președinte Dr. Doris Andronescu

fundatia@SANADOR.ro

Galerie foto

SANADOR