Laboratorul Sanador Plevnei

Ca sa-ti fie mai usor sa ajungi la unul dintre laboratoarele Sanador, unde beneficiezi de analize complete, am deschis pentru tine o astfel de locatie şi in Calea Plevnei, nr. 172, sector 1, Bucuresti. L-am dotat cu echipamente moderne, de ultima generatie (Siemens, Abbot), care folosesc doar reactivi marca CE, pentru siguranța unui rezultat corect si posibilitatea efectuarii unei game complete de tipuri de analize medicale.

Indiferent de tipul de analize la care te-ai gandit, noi te asteptam la Departamentele de Imunologie cu analizoare ABBOTT Architect, SIEMENS Immulite, linie semiautomata ELISA AWARENESS Stat Fax. Iar Departamentele de Hematologie le- am dotat cu analizoare automate de ultima generație Beckman Coulter DXH, Abbott Cell Dyne, Siemens Sysmex si analizoare automate pentru VSH-Mix Rate. Departamentele de Biochimie sunt dotate cu analizoare ABBOTT Architect, SEBIA si HELENA (pentru electroforeza), IRIS iChem Velocity si altele.

Nu uita: pacientii asigurati ai CASMB si OPSNAJ beneficiaza de analize medicale decontabile pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/ specialist!

Localizare

  • Adresa

    Calea Plevnei Nr. 172, Sector 1

  • Program

    Luni - Vineri: 07:00 - 20:00, Sambata - Duminica 07:00 - 14:00

  • Metrou

  • STB

    Autobuze - 133, 635 Trolebuze - 62, 71, 85, 93 (se poate ajunge pe Str. Witing, de la Gara de Nord)