Stilul nostru de viata este sanatatea. SANADOR a luat nastere pentru ca tu sa gasesti un sprijin atunci cand iti este greu. Iar noi nu renuntam la lupta. Impreuna, facem o echipa puternica. Pentru ca boala ta este inamicul nostru comun. Ne propunem sa castigam aceasta batalie, dar sa te castigam si pe tine, ca prieten.

La SANADOR, vei avea mereu unde sa revii. Cazul tau este cel mai important, pentru ca experienta ta la noi trebuie sa decurga placut. Stim ca ai ceva de spus si suntem atenti la parerea ta. Tu ne definesti pe noi. Am conceput un chestionar, pe care il gazduim in aceasta pagina si pe care te rugam sa-l completezi. Avem nevoie de un feedback de la tine.

Asa cum lupta contra bolii o ducem impreuna, tot ca o echipa ne si putem dezvolta. Transmite-ne cum ti s-a parut experienta la SANADOR si lasa-ne in scris mentiunile tale. Te asiguram ca le vom lua in considerare si ca ne vom gandi la cum sa le implementam.

Intrebarile noastre incearca sa acopere intreaga ta experienta de la SANADOR. De la factorul ce te-a convins sa apelezi la serviciilor noastre, pana la calitatea dialogului de la Call Center, la interactiunea cu medicul si pana la disponibilitatea ta de a recomanda SANADOR si apropiatilor tai. Astfel, te invitam sa completezi chestionarul de mai jos si sa ne lasi comentariile tale!

Date de identificare pacient

Feedback servicii SANADOR

SANADOR