Clinica SANADOR Militari este accesibilă cu metroul, până la Stația Păcii; mai poate fi accesată cu autobuzele 136, 137, 138, 178, 236 sau cu troleibuzele 61 și 62.

Localizare

 • Adresa

  Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 101, sector 6

 • Program

  Luni – Vineri: 07.00–20.00 Sâmbătă: 07.00–15.00 Sâmbătă Recoltare analize: 07.00–11.00

 • Metrou

  Stația Păcii

 • STB

  137, 236, 421, 136, 61, 62; Tramvai: 25, 8

La Clinica SANADOR Militari poți merge la consultații pentru următoarele specialități: Alergologie și imunologie clinică, Boli Infecțioase, Cardiologie, Chirurgie generală, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicină generală, Medicină de familie, Medicină internă, Medicina muncii, Neurologie, Neurochirurgie, Obstetrică-ginecologie, Oncologie, ORL, Ortopedie și traumatologie, Pneumologie, Psihologie, Reumatologie, Urologie.

Pentru specialitățile medicale Dermato-venerologie si Obstetrică-ginecologie, te poți prezenta la consultații în baza unui bilet de trimitere eliberat de medicul specialist sau de medicul de familie, pentru medicii aflați în contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS).

La Clinica SANADOR Militari ai la dispoziție pe langa consultatii si ecografii, investigații medicale precum EKG de repaus, montare Holter EKG 24 ore, montare Holter tensiune arterială 24 ore, spirometrie, audiometrie.

Aici, poți opta pentru serviciul de recoltări de analize medicale de laborator, analize ce vor fi prelucrate în Laboratorul Clinicii.

Clinica SANADOR Militari. Am adus și aici tehnologia de ultimă oră care înseamnă echipamente moderne (Siemens, Abbot), ce folosesc doar reactivi marcă certificată CE, ceea ce oferă siguranța unui rezultat corect și posibilitatea efectuării unei game complete de tipuri de analize medicale.

Departamentul de Imunologie beneficiază de analizoare Abbott Architect, Siemens Immulite si linie semiautomată ELISA Awareness Stat Fax.

Departamentul de Hematologie este dotat cu analizoare automate de ultimă generație Abbott Alinity h, Abbott Cell Dyne, Siemens Sysmex și analizoare automate pentru VSH - Mix Rate.

Departamentele de Biochimie beneficiază de analizoare Abbott Architect, SEBIA si HELENA (pentru electroforeză), IRIS iChem Velocity și altele.

Pentru o mai mare transparență, te informăm ca Laboratorul SANADOR Militari are acreditare RENAR conform standardului SR EN ISO 15189:2013 și participă la scheme de control extern de calitate, conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații suplimentare și programări, sună la Call Center SANADOR: 021.9699, cu program nonstop sau completează formularul de mai jos:

Programeaza-te

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

Galerie foto

SANADOR