Clinica SANADOR Militari este accesibila cu metroul, până la Statia Pacii; mai poate fi accesată cu autobuzele 136, 137, 138, 178, 236 sau cu troleibuzele 61 si 62.

Localizare

 • Adresa

  Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 101, sector 6

 • Program

  Luni – Vineri: 07.00–20.00 Sâmbătă: 07.00–15.00 Sâmbătă: 07.00–11.00 Recoltare analize

 • Metrou

  Stația Păcii

 • STB

  137, 236, 421, 136, 61, 62; Tramvai: 25, 8

La Clinica SANADOR Militari poti merge la consultatii pentru urmatoarele specialitati: alergologie, cardiologie, dermato-venerologie, diabet, nutritie si boli metabolice, cardiologie, endocrinologie, medicina generala, medicina de familie, medicina interna, medicina muncii, obstetrica-ginecologie, ORL, oncologie, psihologie si reumatologie.

Pentru specialitatile medicale dermato-venerologie, obstetrica-ginecologie și ORL, te poti prezenta la consultatii in baza unui bilet de trimitere eliberat de medicul specialist sau de medicul de familie, pentru medicii aflati in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS.

La Clinica SANADOR Militari ai la dispozitie investigații medicale precum EKG de repaus, montare Holter EKG 24h, montare Holter tensiune arterială 24 ore si ecografie transvaginală, serviciu medical recent introdus in oferta clinicii. Aici, poti opta pentru serviciul de recoltari de analize medicale de laborator, analize ce vor fi prelucrate in Laboratorul Clinicii

SANADOR Militari. Am adus si aici tehnologia de ultima ora care inseamna echipamente moderne (Siemens, Abbot), ce folosesc doar reactivi marca certificata CE, ceea ce ofera siguranta unui rezultat corect si posibilitatea efectuarii unei game complete de tipuri de analize medicale.

Departamentul de Imunologie beneficiaza de analizoare Abbott Architect, Siemens Immulite si linie semiautomata ELISA Awareness Stat Fax.

Departamentul de Hematologie este dotat cu analizoare automate de ultima generatie Beckman Coulter DXH, Abbott Cell Dyne, Siemens Sysmex si analizoare automate pentru VSH - Mix Rate.

Departamentele de Biochimie beneficiaza de analizoare Abbott Architect, SEBIA si HELENA (pentru electroforeză), IRIS iChem Velocity si altele.

Pentru o mai mare transparenta, te informam ca Laboratorul SANADOR Iuliu Maniu are acreditare RENAR conform standardului SR EN ISO 15189:2013 si participă la scheme de control extern de calitate, conform reglementarilor in vigoare.

Pentru informatii suplimentare si programari, suna la CALL CENTER SANADOR: (021) 9699, cu program NON-STOP sau completeaza formularul de mai jos:

Programeaza-te

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

Galerie foto