Servicii medicale integrate pentru FIV la SANADOR

Servicii medicale integrate de înaltă performanță pentru fertilizare in vitro, la SANADOR

● Diagnosticare avansată și gamă completă de tratamente pentru infertilitatea de cauză feminină și masculină
● Servicii medicale de reproducere umană asistată la cele mai înalte standarde de excelență
● Gamă completă de servicii pentru monitorizarea sarcinii
● Naștere în siguranță la cel mai mare spital privat multidisciplinar din România, care deține singurul Compartiment de Primiri Urgențe din sistemul medical privat, cu 26 de linii de gardă, inclusiv pentru Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie, și cu flotă proprie de ambulanțe
● Îngrijiri avansate pentru nou-născuții prematuri în cadrul secției de terapie intensivă neonatală din Spitalul Clinic SANADOR
● Consultații de neonatologie și pediatrie, la cele mai înalte standarde

Gamă completă de analize și investigații pentru FIV în clinicile și punctele de recoltare SANADOR

  • Decontare prin Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse

Pacienții pot recolta analize medicale, în cele mai bune condiții, inclusiv în cadrul Clinicii SANADOR Floreasca, aflată în aceeași clădire cu Centrul FIV. Tehnologia de înaltă performanță și personalul medical înalt calificat oferă deopotrivă posibilitatea efectuării unei game extinse de analize medicale și garanția obținerii unor rezultate corecte.


Diagnostic genetic preimplantațional – În cazul în care părinții sunt purtători de anumite boli genetice, aceștia pot opta pentru testarea genetică preimplantațională a embrionilor, astfel  crescând rata de succes a sarcinii.

Laboratorul SANADOR Felix este singurul laborator privat de analize medicale care funcționează cu serviciu de gardă 24/7, și deservește Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital clinic privat multidisciplinar din țară și Clinicile SANADOR.


La parterul Clinicii SANADOR Floreasca este disponibil unul dintre cele mai performante Departamente de Radiologie și Imagistică Medicală, din sistemul medical privat, cu cele mai moderne echipamente pentru investigații tip CT, RMN și Rx.

Consultații și tratamente avansate, inclusiv chirurgie laparoscopică și robotică, pentru infertilitatea de cauză masculină, în cadrul Spitalului Clinic SANADOR

  • Fertilizarea in vitro este considerată cea mai eficientă tehnică de reproducere umană asistată. Programează o consultație la Centrul FIV SANADOR!

Tratamentul pentru infertilitatea masculină se adaptează cauzei subiacente, care se va identifica în urma unui consult și pe baza rezultatelor analizelor recomandate de specialist. Infertilitatea masculină poate fi determinată de diverse afecțiuni, precum varicocel, hidrocel, ejaculare retrogradă, ectopie testiculară, când testiculele nu au coborât în scrot, oreion în copilărie sau boli genetice.


Dacă ejacularea nu este posibilă sau nu există suficienți spermatozoizi viabili în lichidul seminal, medicul poate recomanda extragerea lor din testicule printr-o procedură specială: puncția biopsie testiculară. După extragere, pacienții care doresc amânarea paternității pot recurge la crioconservarea materialului seminal. De asemenea, dacă prin procedura de puncție biopsie testiculară nu s-a reușit extragerea de spermatozoizi viabili, există  posibilitatea de a efectua procedura cu material de la donator necunoscut (bancă de spermă).


Tratamentul chirurgical
este recomandat în cazul în care simptomatologia unor afecțiuni de tipul varicocelului, care constă în inflamarea venelor testiculare sau hidrocelului, lichid inflamator care afectează învelișurile testiculare, nu răspund la tratamentul medicamentos, deteriorând calitatea vieții pacientului. Atunci se poate interveni chirurgical clasic sau minim invaziv, laparoscopic sau robotic, cu beneficii multiple pentru pacient: timp de recuperare redus, complicații mai puține și cicatrici insesizabile.

Gamă completă de intervenții chirurgicale ginecologice, inclusiv chirurgie laparoscopică și chirurgie robotică, pentru rezolvarea unor patologii cauzatoare de infertilitate feminină (endometrioză, obstrucție tubară, fibroame, polipi etc.)

Există diverse afecțiuni care pot contribui la infertilitate feminină, cum ar fi fribrom uterin, salpingita cronică, endometrioză sau menopauza precoce, însă astăzi, din fericire, există posibilitatea tratării minim invazive a unora dintre aceste afecțiuni. Chiar dacă endometrioza este o afecțiune benignă, aceasta poate afecta considerabil calitatea vieții pacientelor din cauza durerii pelviene cronice, accentuate la menstruație, având un impact direct asupra vieții de familie și profesionale. Boala poate provoca durere și în timpul actului sexual și este una dintre cele mai întâlnite cauze de infertilitate feminină, cu toate urmările care decurg de aici: anxietate, depresie și afectarea relației de cuplu.


La Spitalul Clinic SANADOR, intervențiile chirurgicale robotice pentru tratarea endometriozei se realizează cu sistemul robotic da Vinci Xi, cel mai avansat model disponibil în prezent. Această abordare asigură rezultate excelente în tratarea afecțiunilor ginecologice, cu incizii fine și precise, esențiale pentru conservarea structurilor sănătoase și îndepărtarea completă a leziunilor.


Pacientele care se confruntă cu fibrom uterin pot beneficia, la SANADOR, de o procedură minim invazivă de embolizare uterină, realizată în laboratorul de angiografie al spitalului. Aceasta se efectuează cu anestezie locală, durează maximum 30 minute, cu internare de o zi și recuperare rapidă.

În cazul în care fertilizarea ovocitelor nu este posibilă, medicul poate recomanda crioconservarea și stocarea materialului biologic (ovocitelor). Congelarea ovocitelor se poate practica și pentru amânarea maternității sau în cazul în care pacienta necesită tratament citostatic. Dacă nu este posibilă realizarea procedurii de FIV cu material biologic propriu, procedura poate fi efectuată cu material de la donator necunoscut (bancă de ovocite).

Fertilizare in vitro la Centrul FIV SANADOR. Cele mai noi echipamente FIV disponibile la ora actuală pe piața medicală. Echipă multidisciplinară

Centrul de fertilizare in vitro SANADOR este dotat cu cele mai avansate echipamente disponibile în prezent, la nivel global, pentru reproducerea umană asistată. Activitatea este desfășurată în acord cu protocoale și proceduri de ultimă oră, de către o echipă medicală empatică și dedicată.


Funcționalitatea Centrului FIV SANADOR este flexibilă, acoperind servicii în regim ambulatoriu, cât și de spitalizare de zi, având amplasarea în aceeași clădire cu prestigioasa Clinică SANADOR Floreasca, care se numără printre cele mai bine echipate instituții medicale private mari din București.

Servicii complete de monitorizare a sarcinii în clinicile și ambulatoriul Spitalului Clinic SANADOR

La SANADOR, o echipă medicală cu experiență asigură sprijin pe toată durata sarcinii, travaliului și perioadei postpartum, identificând eventualele riscuri și contribuind la dezvoltarea sănătoasă a fătului. De asemenea, li se vor recomanda analizele de sânge și urină (hemoleucogramă, glicemie, transaminaze, bilirubină, uree, acid uric, creatinină, profil lipidic, urocultură și sumar de urină), secreții vaginale, teste serologice, de grup de sânge și RH și investigațiile prenatale (ecografie de sarcină, Dublu Test, Triplu Test, amniocenteză și condrocenteză). În caz de sarcină cu risc (vârsta mamei peste 35 ani sau alte probleme), monitorizarea este intensificată pentru asigurarea sănătății mamelor și a bebelușilor.

  • 021.9699 Call Center disponibil nonstop ce vă stă la dispoziție pentru programări


SANADOR pune la dispoziția mamelor consultații prenatale, pregătire antepartum și informații legate de opțiunile de naștere, anestezie, consiliere psihologică, planificarea nașterii, asistență în timpul și în perioada postpartum, ghidaj pentru alăptare și îngrijirea nou-născutului.

Nașterea la cel mai mare spital privat multidisciplinar, la Maternitatea SANADOR

  • Alege Maternitatea SANADOR pentru prima și cea mai importantă întâlnire cu bebelușul tău!

La SANADOR, nașterea are loc într-un mediu aseptic, în săli dotate cu aparatură performantă. Maternitatea SANADOR funcționează după cele mai înalte standarde de siguranță și confort. În acest fel se pot rezolva rapid eventualele complicații care pot să apară, în special pentru micuții prematuri.

Maternitatea SANADOR pune la dispoziția mamei și nou-născutului:

  • Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat care dispune de CPU pentru adulți și copii, cu 26 de linii de gardă și flotă proprie de ambulanță.

● Echipă medicală de top, cu pregătire de înaltă performanță și experiență vastă, inclusiv pentru situații limită, neprevăzute
● Bloc de nașteri cu 3 săli de naștere moderne, aseptice, fiecare sală de operație fiind deservită de o centrală proprie de tratare a aerului
● Secție de neonatologie modernă și complexă
● Secție de terapie intensivă neonatală ultraperformantă
● Rezerve single sau duble, cu rooming-in pentru nou-născuți
● Compartiment de Primiri Urgențe pentru adulți și copii, cu 26 de linii de gardă și flotă proprie de ambulanță

Galerie foto

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR