Pentru bucurestenii din zona de Nord a Capitalei, dar si pentru pacientii localitatilor apropiate din Ilfov, am deschis Clinica Sanador Baneasa. O poti gasi la adresa Baneasa Business & Technology Park, Sos. Bucuresti – Ploiesti 42-44, sector 1. Cum ajungi aici? Cu mijloacele de transport in comun STB: 31, 148, 301, 335, 448, 449, 476. Cobori la statia Institutul Meteorologic.

Localizare

  • Adresa

    Băneasa Business & Technology Park, Șos. București – Ploiești, nr. 42-44, sector 1

  • Program

    Luni - Vineri: 07:00 - 20:00 Sâmbătă: 07:00 - 14:00

  • Metrou

  • STB

    Stația Băneasa Shopping City: 131, 148, 301, 335, 448, 449, 476

In cadrul acestei clinici beneficiezi de o gama larga de servicii medicale: consultatii, ecografii, explorari functionale (EKG, spirometrie, audiometrie etc.), medicina muncii, vaccinari si recoltari de analize medicale de laborator. De asemenea, poti merge la consultatii pentru urmatoarele specialitati: boli de nutritie si metabolism, cardiologie, chirurgie generala, dermato-venerologie, diabet, ecografie, endocrinologie, medicina de familie, medicina generala, medicina interna, neurologie, obstetrica-ginecologie, oftalmologie, ORL, pediatrie, psihiatrie, alergologie, ortopedie, psihologie, reumatologie, urologie, cardiologie pediatrica, gastroenterologie si hematologie.

Noi avem si consultatii in contract CAS:

- obstetrica-ginecologie

- medicina intera

- oftalmologie

- psihiatrie

- reumatologie

- diabet, boli de nutritie si metabolism

- dermato-venerologie

- endocrinologie

- neurologie

- O.R.L.

- medicina de familie

Pentru informatii suplimentare si programari, suna la CALL CENTER SANADOR: (021).9699, program NON-STOP.

Clinica Sanador Baneasa tine tot de Spital Clinic Sanador. Te asiguram ca istoricul tau medical este in cea mai mare siguranta la Spitalul Sanador. Fisa medicala a fiecarui pacient aflat in baza de date poate fi vizualizata online, dar si in orice unitate Sanador, printr-un sistem complet informatizat al programarilor, buletinelor medicale, adeverintelor medicale şi rezultatelor investigatiilor paraclinice. Sistemul nostru asigura arhivarea indelungata si confidentialitatea totala prin sistemul de carduri magnetice, dar ai si optiunea sa primesti rapoartele medicale prin e-mail.

Din punct de vedete tehnologic, iti garantam ca Spitalul Clinic Sandor este dotat cu aparatura de cel mai inalt nivel pentru toate specialitatile chirurgicale. Detinem cel mai bine dotat si performant bloc operator din sistemul medical privat.

Ce facilitati gasesti in Spitalul Sanador? Beneficiezi de un spital cu 7 lifturi, 125 de locuri de parcare in cele 3 subsoluri (accesdirect in spital cu 4 lifturi), o cafeterie si punct de distributie presa. In privinta conditiilor din rezerve, trebuie sa stii ca vei fi cazat ca intr- un stabiliment de cinci stele. Vei fi spitalizat in camere cu un pat sau doua, in functie de preferintele tale, fiecare rezerva avand consola de gaze medicale si dotari excelente: fotoliu si canapele extensibile, TV LCD, frigider minibar, caseta de valori, uscator de par. Tehnologie de top pentru o grija fara cusur.

Totodata, vei primi lucruri personale de cea mai buna calitate, dintre care amintim halat, prosoape, papuci, obiecte de toaleta de unica folosinta si telefon mobil cu buton de "call nurse", ca sa tii permanent legatura cu stafful nostru.

Galerie foto