Centrul Oncologic SANADOR este de partea vietii, deci este de partea ta. Aceasta lupta inseamna si credinta. Purtam o batalie, in prezent, cu boala, pentru un viitor puternic.

Centrul Oncologic SANADOR, pe care l-am dotat minutios cu resurse tehnologice si umane de cel mai inalt nivel, dispune de ambulatoriu integrat, prevazut cu cabinete medicale pentru consultatii in toate specialitatile medicale de interes pentru pacientii din sfera oncologica (oncologie medicala, radioterapie, neurochirurgie, chirurgie generala, chirurgie oncologica, ginecologie, urologie, ORL, chirurgie toracica, neurologie, dermato-venerologie, endocrinologie, medicina interna, pneumologie, psihologie si ecografie), precum si cabinet destinat recoltarii de analize medicale de laborator.

Lupta pe care o ducem impotriva bolii de care suferi are loc si in cabinetele noastre medicale, pe care le-am dotat cu aparatura ultraperformanta. Centrul Oncologic SANADOR detine linie de garda permanenta pentru oncologie medicala, totalizand 25 de linii de garda permanente (24/24H), serviciu de medicina de urgenta dotat cu departament de primiri-urgente (24/24H) si flota proprie de ambulante.

Cazul tau medical va fi analizat individual, de catre o Comisie Oncologica Multidisciplinara (Tumor Board) alcatuita din medici cu experienta, din diferite arii medicale de interes (radioterapie, chirurgie oncologica, neurochirurgie, imagistica, anatomie patologica, nutritie etc). Centrul Oncologic SANADOR este singurul centru din sectorul medical privat care detine sectie dedicata pentru terapia izotopica.

Astfel, iti asiguram ambulator integrat, spitalizare de zi si continua, oncologie medicala, chimioterapie, radioterapie, brahiterapie, medicina nucleara: radioiodoterapie, SPECT-CT, PET-CT, impreuna cu cele mai performante echipamente si tehnologii medicale, aplicate de medici cu o bogata experienta in domeniu.

Am investit 20 milioane de euro in Centrul Oncologic SANADOR, suma provenita din fonduri proprii si credite bancare, tocmai ca sa beneficiezi de tratamente cu cele mai performante echipamente.

Centrul Oncologic SANADOR

 • Adresa

  Str. Sevastopol, nr. 5, sector 1, București

 • Program

  Luni - Sâmbătă: 08:00 - 21:00

 • Metrou

  Liniile M1, M2 - Stația Piața Victoriei

 • STB

  20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783

Galerie foto

SANADOR