Laboratorul Central SANADOR

Laboratorul SANADOR Felix este singurul laborator privat de analize medicale care funcționează cu serviciu de gardă 24/7, deservește Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare Spital Clinic privat multidisciplinar din țară și Clinicile SANADOR.

 • Singurul laborator privat care functionează NON-STOP

Probele prelevate sunt analizate în laboratoare dotate cu echipamente de la cei mai importanți producători de aparatură medicală la nivel mondial: Abbott, Beckman Coulter, Siemens, Sebia,Termo Fischer, Euroimmun, Alifax, Biorad, SeeGene, Leica, Olympus. Toată această tehnologie de top oferă posibilitatea efectuării unei game largi de analize medicale, dar și garanția obținerii unui rezultat corect.

 • Pacienții asigurati CASMB și OPSNAJ beneficiază de analize medicale decontabile pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist

Ca să te asigurăm că probele tale biologice vor fi analizate cu cea mai mare acuratețe, îți mai dăm câteva detalii tehnice:

 • Departamentul de Hematologie este dotat cu analizoare automate de ultima generatie ABBOTT - Alinity H, SIEMENS - Sysmex și alte analizoare automate.
 • Departamentul de Biochimie beneficiază de analizoare ABBOTT - Alinity și Architect, SEBIA, BECKMAN COULTER – Helena, IRIS iChem Velocity și altele.
 • Departamentul de Imunologie este dotat cu analizoare ABBOTT - Alinity și Architect, TERMO FISHER – BRAHMS - Kryptor, EUROIMMUN - EuroBlot, SIEMENS - Immulite, analizor automat ELISA Immunomat și linie semiautomată ELISA AWARENESS Stat Fax, Macroarray Diagnostics -  Alex MADx.
 • Departamentul de Microbiologie are analizoare automate SIEMENS Microscan, Becton Dickinson - Bactec, ALIFAX - HB&L Uroquatro, SQAV Gold, Siemens - WASP, microscoape optice și cu imunofluorescență.
 • Laboratorul de Biologie Moleculara, compartimentat și dotat conform reglementarilor GLP dar și conform noilor recomandari WHO și CDC. Dotarea include extractoare automate de acizi nucleici, sisteme de real - time PCR și PCR clasic, Blotter pentru hibridizarea automata pe stripuri, hote cu flux laminar, clasa I și II de protectie biologică și alte echipamente specifice.

În Laboratoarele SANADOR și în punctele de recoltare își desfașoară activitatea:  medici, biochimiști, biologi, chimisti, asistenți medicali, personal înalt specializat, cu experiență și instruit permanent pentru a fi dedicat actului medical și pacienților noștri.

Reactivii folositi în laboratoarele SANADOR sunt certificați CE și IVD.

Laboratoarele SANADOR sunt acreditate RENAR conform standardului SR EN ISO 15189:2013 și participă la scheme de control extern de calitate, de la furnizori din țară și străinătate.

Localizare

 • Adresa

  Str. Dr Felix Nr. 32, Sector 1

 • Program

  L-V: 7.00-20.00 S: 7.00-14.00

 • Metrou

  M1/M2 (Statia Piata Victoriei)

 • STB

  300,362,381,783; Tramvai: 24,42,45,46

SANADOR