Clinica SANADOR Buzesti se afla in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR si este o extindere a Ambulatoriului Spitalului. Intre cele doua cladiri exista un culoar de legatura. Accesul in clinica noastra din Buzesti se face direct prin Bulevardul Buzesti, nr. 74, dar si prin Spitalul Clinic SANADOR, din Strada Sevastopol, nr. 9, printr-o zona directa de trecere. Clinica SANADOR Buzesti a fost deschisa pentru a raspunde prompt si eficient cerintelor pacientilor, de a asigura calitate, performanta si adaptabilitate in furnizarea serviciilor medicale. Poti sa ajungi aici cu metroul (cobori la statia Piata Victoriei) sau cu mijloacele STB: 20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783.

Localizare

 • Adresa

  Calea Buzești, nr 74, sector 1

 • Program

  Luni – Sâmbătă: 07.00–21.00 Duminică: 8.00–13.00 Recoltare analize

 • Metrou

  M1/M2 (Stația Piața Victoriei)

 • STB

  300,362,381,783; Tramvai: 24,42,45,46

La clinica din Buzesti, gasesti 33 de cabinete medicale, repartizate pe 8 etaje, fiecare cu receptie proprie pentru primirea pacientilor. Avem 1 etaj dedicat exclusiv Departamentului de Pediatrie, unde copiii beneficiaza de consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat cu elemente de poveste, special creat pentru a le spori confortul si a le diminua teama legata de vizita la medic. La etajul 2 sunt disponibile consultații și explorări funcționale pentru Medicina Muncii. Mergand mai departe, la etajele 3 si 4, se afla Laboratorul de Anatomie Patologica - Imunohistochimie, Citologie si Histopatologie. Am investit mult, ca expertiza si aparatura, in dotarea acestui laborator. Avem tehnologie de la cei mai performanti producatori din domeniul histopatologiei si imunohistochimiei: LEICA (procesor de tesuturi, criostat, statie de includere, crioconsola, microtom, microscop), SAKURA (microtom), HOLOGIC ThinPrep.

Te asiguram ca analizele tale vor fi investigate precis si amanuntit pentru un rezultat corect. Laboratorul de Anatomie Patologica SANADOR foloseste reactivi de ultima generatie pentru examenul IHC, iar personalul medical este format din nume de referinta in specialitatea anatomiei patologice din Bucuresti si din tara. Etajele 5-8 sunt dedicate cabinetelor pentru acordarea de consultatii pacientilor adulti si efectuarea investigatiilor paraclinice, unde acoperim o gama larga de specialitati medicale: alergologie si imunologie clinica, boli infectioase, cardiologie, dermato-venerologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, endocrinologie, epidemiologie, gastroenterologie, hematologie, medicina interna, nefrologie, neurologie, obstetrica-ginecologie, oncologie, ORL, pneumologie, psihiatrie, psihologie, reumatologie, urologie dar si specialitati chirurgicale: chirurgie cardiaca, chirurgie vasculara, chirurgie generala, chirurgie plastica si microchirurgie reparatorie.

Vei avea parte de o ingrijire speciala, deoarece cabinetele sunt dotate cu echipamente de ultima generatie:

- ecografe Vivid care asigura investigarea ecografica amanuntita a pacientilor (adulti si copii) cu probleme cardiace si neurologice,

- ecografe GE Voluson E8 de ultima generatie, cu o calitate superioara a imaginii,

- spirometru care asigura diagnosticarea diverselor afectiuni cronice ale bronhiilor si plamanului (astm bronsic, bronhopneumopatie cronica obstructiva, pneumopatie interstitiala, emfizem), pentru a le evalua gradul de gravitate si evolutia in timp.

Pentru informatii suplimentare sau programari, suna la CALL CENTER SANADOR: (021).9699, unde avem program NON-STOP.

Galerie foto

SANADOR