DESCRIERE SPITAL

Din dorința de a oferi pacienților săi o gamă completă și complexă de servicii medicale, Sanador a inaugurat în anul 2011 cel mai mare spital clinic privat din țară, care oferă tratament pentru situații de urgență. Spitalul cuprinde toate specialitățile medicale și chirurgicale, fiind unic din acest punct de vedere, pe piața de profil din România. 

În Spitalul Clinic Sanador sunt disponibile 17 linii de gardă (24/24H) pentru: cardiologie, neurologie, medicină internă, obstetrică-ginecologie, anestezie și terapie intensivă (ATI), neonatologie, pediatrie, chirurgie generală, ortopedie-traumatologie, urologie, rezonanță magnetică (RMN), computer tomografie (CT), ecografie, radiologie convențională, laborator de analize medicale, medicină de urgență și cardiologie intervențională.

Cu o suprafață totală de 23.000 de mp și o capacitate de 402 de paturi, Spitalul Clinic Sanador asigură pacienților tratamente la standarde europene, dispunând de cele mai noi echipamente medicale și de personal medical profesionist, cu o vastă experiență.

Spitalizarea se face în rezerve cu 1 pat sau 2 paturi (prevăzute cu consolă de gaze medicale), cu dotări de 5 stele: televizor LCD, frigider, minibar, casetă de valori, uscător de păr, cântar. Fiecare pacient beneficiază de: halat, prosoape, papuci, obiecte de toaletă de unică folosință, un telefon mobil cu buton de “call nurse” cu ajutorul căruia poate apela și comunica direct cu asistentele de pe secție, dar și în exteriorul spitalului.

Pe toată durata spitalizării, pacientul beneficiază de mai multe tipuri de meniuri (3 mese și 2 gustări zilnic), personalizate în funcție de afecțiunile sale medicale și de vârstă (adult sau copil), și atent monitorizate de către dieteticienii spitalului.

Fișa medicală a fiecărui pacient poate fi vizualizată “online” în orice punct de lucru Sanador, mulțumită unui sistem informatic complet, creat pentru a răspunde prompt oricăror cereri legate de programări, fișe medicale sau rezultatele investigațiilor paraclinice. Astfel, medicul are acces la întregul istoric medical al pacientului său pentru a putea lua cea mai bună decizie privind starea de sănătate a acestuia. Sistemul informatic prevede arhivarea îndelungată și confidențialitate totală prin sistemul de carduri magnetice, precum și posibilitatea de trimitere a rapoartelor medicale pe e-mail.

Spitalul este deservit de 7 lifturi, dispune de 125 de locuri de parcare cu plată, în cele 3 subsoluri (acces direct în spital prin 4 lifturi), o cafeterie și un punct de presă. 

Spitalul Clinic Sanador dispune de asemenea, de un centru de conferințe cu o capacitate de 100 persoane, dedicat organizării evenimentelor medicale.


Program

Metrou

RATB