Sanatatea este stilul nostru de viata si ne punem toate priceperea in slujba acestui deziderat. La Sanador, avem grija de tine si de apropiatii tai. De aceea, noi am dezvoltat si Departamentul de Chirurgie Ortopedie Pediatrica.

Cu ce se ocupa aceasta specialitate?

Chirurgia pediatrica este specialitatea care diagnosticheaza, trateaza si ingrijeste copii cu patologie chirurgicala congenitala sau dobandita  de la stadiul de nou-nascut la adolescent varsta limita fiind de 18 ani. Chirurgia pediatrica imbina mai multe specialitati regasite separat in chirurgia adultilor (chirurgie generala, urologie, chirurgie toracica, chirurgie plastica) particularitatea fiind varsta (copilul nu este un adult in miniatura).

In cadrul Departamentului de Chirurgie Pediatrica efectuam o gama complexa si completa de interventii pe cale laparoscopica si clasica, precum:

⦁ fimoze (debridare dorsala/circumcizie)

⦁ cura chirurgicala a hidrocelului, a testicului necoborat (ectopic), a herniilor inghinale/ombilicale/de linie alba, a hidrocelului, varicocelului

⦁ apendicectomii, tratamentul chirurgical al ocluziei/peritonitei, diverticul Meckel

⦁ interventii chirurgicale in sfera renala (litiazaurinara, hidronefroza, reflux vezico-ureteral)

 ⦁ torsiune de testicul, torsiune hidatida Morgagni

⦁ afectiuni ale partilor moi - abcese, furuncule, chiste, nevi pigmentari, hemangioame, limfangioame

⦁ cura chirurgicala a unghiei incarnate etc.

⦁ cura chirurgicala a chistului pilonidal

⦁ biopsii ganglionare, tegumentare

Departamentul de chirurgie-ortopedie pediatrica detine echipamente de ultima ora, ce corespund cerintelor actuale din acest domeniu.

Galerie foto