Urmează să te angajezi și ai nevoie de consultație de Medicina muncii? Sau ești angajator si îți dorești să închei un contract pentru serviciile de Medicina muncii ale angajaților tăi? Te așteptăm la SANADOR!

SANADOR promovează siguranța la locul de muncă și propune
soluții pragmatice de evaluare a stării de sănătate atât pentru
angajați, cât și pentru angajatori.

  • Vrei să programezi un consult de Medicina muncii? Alege SANADOR!

Medicina muncii la SANADOR

Te informăm că suntem la zi cu prevederile din Hotărârea de Guvern nr. 355/2007 cu privire la supravegherea sănătății lucrătorilor cu modificările și completările ulterioare. Astfel, la SANADOR, putem să-ți oferim servicii medicale complete în concordanță cu nevoile fiecărui angajat în funcție de fiecare situație:

  • examen medical la angajare;
  • examen medical periodic;
  • examen medical de adaptare;
  • examen medical la reluarea activității;
  • supravegherea specială a angajaților din categorii vulnerabile (persoane cu vârste cuprinse între 15-18 ani împliniți; persoane cu vârsta de peste 60 ani împliniți; femei gravide; persoane cu handicap; persoane dependente de droguri, de alcool; persoane stângace; persoane cu vederea monoculară; persoane în evidență cu boli cronice);
  • promovarea sănătății la locul de muncă.

Serviciul de Medicina muncii pentru angajați

Medicina muncii presupune activități specifice de supraveghere a stării de sănătate a lucrătorilor expuși sau nu la noxe profesionale la locul de muncă. De asemenea, include activități profilactice, diagnostice, curative și de reabilitare medicală în caz de boli profesionale, boli legate de profesie și boli asociate pe perioada internării și după, precum și alte activități de reabilitare medicală, dispensarizare și recomandări care includ tratamente medicale.

Medicina muncii are rolul de a se îngriji de sănătatea și siguranța oamenilor aflați în câmpul muncii. Mai mult decât atât, împreună cu inspectorii securității și sănătății în muncă, medicii specialiști în Medicina muncii promovează comportamente pentru adaptarea la muncă a lucrătorilor și pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și de mediu. De asemenea, aceștia desfășoară activități de consiliere privind sănătatea și igiena ocupațională a lucrătorilor și a reprezentanților acestora.

Conform procedurii în vigoare, specialiștii în medicina muncii participă la evaluarea riscului asupra sănătații lucrătorilor, inclusiv a riscului de infectare cu noul coronavirus la locul de muncă în contextul epidemiologic actual și stabilirea măsurilor de protecție adecvate. Serviciul de medicina muncii care asigură supravegherea stării de sănătate a lucrătorilor va întocmi și va prezenta angajatorului, anual, un raport care va cuprinde în principal concluziile evaluării stării de sănătate a lucrătorilor, precum și recomandări medicale privind promovarea sănătății la locul de muncă.

Serviciul de Medicina muncii pentru angajatori

Dacă ești administrator de firmă si dorești să închei un contract de colaborare cu SANADOR pentru serviciile medicale de Medicina Muncii, poți afla mai multe detalii legate de ofertele SANADOR Medicina muncii, prin contactarea Departamentului Vânzări SANADOR, telefonic (0219699) sau prin e-mail (sales@SANADOR.ro).

Firmele care decid să încheie un contract de colaborare cu SANADOR pentru serviciile medicale de Medicina muncii vor beneficia de stocarea datelor medicale ale angajaților într-un sistem informatizat și securizat. În plus, echipa de Medicina muncii va întocmi dosarele medicale proprii fiecărui angajat, urmând ca acestea să fie păstrate pe termen lung și arhivate.

Examenele clinice și de laborator din cadrul examenelor medicale periodice pot fi efectuate, cu respectarea anumitor condiții, și la sediul firmei beneficiare. De asemenea, serviciile de Medicina muncii pot fi accesate de către angajați și în cadrul unor pachete/abonamente care să includă și alte investigații suplimentare.

Optează chiar acum pentru servicii de Medicina muncii competente si de înalt profesionalism! Programează-te la SANADOR!

Galerie foto

SANADOR