Medicina muncii presupune activități specifice de supraveghere a stării de sănătate a lucrătorilor expuși sau nu la noxe profesionale la locul de muncă. De asemenea, include activități profilactice, diagnostice, curative și de reabilitare medicală în caz de boli profesionale, boli legate de profesie și boli asociate pe perioada internării și după, precum și alte activități de reabilitare medicală, dispensarizare și recomandări care includ tratamente medicale.

La SANADOR, ne-am organizat corect, in conformitate cu Hotararea de Guvern nr. 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor cu modificarile si completarile ulterioare, pentru ca tu sa ai parte de cele mai bune servicii medicale profilactice prin care se asigura supravegherea sanatatii lucratorilor.

  • examenul medical la angajarea in munca,
  • examenul medical de adaptare
  • examenul medical periodic
  • examenul medical la reluarea activitatii
  • supravegherea special a lucratorilor din categorii vulnerabile: persoane cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani impliniti, persoane cu varsta de peste 60 de ani impliniti, femei gravide, persoane cu handicap, persoane dependente de droguri, de alcool, stangace, persoane cu vederea monoculara, persoane in evidenta cu boli cronice
  • promovarea sanatatii la locul de munca.

Pentru promovarea masurilor privind adaptarea la munca a lucratorilor si pentru imbunatatirea conditiilor de munca si de mediu, medicii de medicina muncii desfasoara activitati de consiliere privind sanatatea si igiena ocupationala a lucratorilor si a reprezentantilor acestora din intreprindere si din comitetul de sanatate si securitate in munca, dupa caz, si colaboreaza cu organismele din domeniul securitatii si sanatatii in munca.

Conform prevederilor legale in vigoare, medicii de medicina muncii participa la evaluarea riscurilor asupra sanatatii lucratorilor, inclusiv a riscului de infectare cu noul coronavirus la locul de munca in contextual epidemiologic actual si stabilirea masurilor de protectie adecvate. Serviciul de medicina muncii care asigura supravegherea starii de sanatate a lucratorilor va intocmi si va prezenta angajatorului, anual, un raport care va cuprinde in principal concluziile evaluarii starii de sanatate a lucratorilor, precum si recomandari medicale privind promovarea sanatatii la locul de munca.

Daca administrezi o firma, lasa-ti angajatii in grija specialistilor de la SANADOR, pentru ca vor fi pe maini bune. Pentru societatile care decid sa incheie un contract de colaborare cu SANADOR pentru serviciile medicale de Medicina Muncii, asiguram constituirea dosarelor medicale proprii fiecarui angajat, care sunt pastrate pe termen lung, intr-un sistem informatizat, perfect securizat.

Examenele clinice si de laborator efectuate in cadrul examenelor medicale periodice pot fi effectuate, cu respectatarea anumitor conditii, si la sediul firmei beneficiare.

Examinarile de Medicina Muncii pot fi realizate si in cadrul unor abonamente medicale, care sa includa si alte investigatii suplimentare.

Pentru ofertele de SANADOR Medicina Muncii se poate contacta Departamentul Vanzari al SANADOR, la numarul de telefon: 021-9699 sau la adresa de email sales@SANADOR.ro.

Galerie foto