Stim ca lupti in fiecare zi pentru familia ta, dar in acelasi timp suntem constienti ca activitatea zilnica, indiferent de domeniul in care lucrezi, iti poate afecta sanatatea. Pentru astfel de cazuri, poti beneficia, la Sanador, de serviciul nostru de Medicina Muncii.

Cu ce se ocupa aceasta specialitate?

Asigura supravegherea sanatatii lucratorilor fata de riscurile pentru securitate si sanatate, pentru prevenirea imbolnavirii lucratorilor cu boli profesionale cauzate de agenti nocivi chimici, fizici, fizico-chimici sau biologici, caracteristici locului de munca, precum si a suprasolicitarii diferitelor organe sau sisteme ale organismului in procesul de munca.

Supravegherea sanatatii lucratorilor reprezinta totalitatea serviciilor medicale care asigura prevenirea, depistarea, dispensarizarea bolilor profesionale si a bolilor legate de profesie, precum si mentinerea sanatatii si a capacitatii de munca a lucratorilor.

La Sanador, ne-am organizat corect, in conformitate cu Hotararea de Guvern nr. 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor cu modificarile si completarile ulterioare, pentru ca tu sa ai parte de cele mai bune servicii medicale profilactice prin care se asigura supravegherea sanatatii lucratorilor.

  • examenul medical la angajarea in munca,
  • examenul medical de adaptare
  • examenul medical periodic
  • examenul medical la reluarea activitatii
  • supravegherea special a lucratorilor din categorii vulnerabile: persoane cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani impliniti, persoane cu varsta de peste 60 de ani impliniti, femei gravide, persoane cu handicap, persoane dependente de droguri, de alcool, stangace, persoane cu vederea monoculara, persoane in evidenta cu boli cronice
  • promovarea sanatatii la locul de munca.

Pentru promovarea masurilor privind adaptarea la munca a lucratorilor si pentru imbunatatirea conditiilor de munca si de mediu, medicii de medicina muncii desfasoara activitati de consiliere privind sanatatea si igiena ocupationala a lucratorilor si a reprezentantilor acestora din intreprindere si din comitetul de sanatate si securitate in munca, dupa caz, si colaboreaza cu organismele din domeniul securitatii si sanatatii in munca.

Conform prevederilor legale in vigoare, medicii de medicina muncii participa la evaluarea riscurilor asupra sanatatii lucratorilor, inclusiv a riscului de infectare cu noul coronavirus la locul de munca in contextual epidemiologic actual si stabilirea masurilor de protectie adecvate. Serviciul de medicina muncii care asigura supravegherea starii de sanatate a lucratorilor va intocmi si va prezenta angajatorului, anual, un raport care va cuprinde in principal concluziile evaluarii starii de sanatate a lucratorilor, precum si recomandari medicale privind promovarea sanatatii la locul de munca.

Daca administrezi o firma, lasa-ti angajatii in grija specialistilor de la Sanador, pentru ca vor fi pe maini bune. Pentru societatile care decid sa incheie un contract de colaborare cu Sanador pentru serviciile medicale de Medicina Muncii, asiguram constituirea dosarelor medicale proprii fiecarui angajat, care sunt pastrate pe termen lung, intr-un sistem informatizat, perfect securizat.

Examenele clinice si de laborator efectuate in cadrul examenelor medicale periodice pot fi effectuate, cu respectatarea anumitor conditii, si la sediul firmei beneficiare.

Examinarile de Medicina Muncii pot fi realizate si in cadrul unor abonamente medicale, care sa includa si alte investigatii suplimentare.

Pentru ofertele de Sanador Medicina Muncii se poate contacta Departamentul Vanzari al Sanador, la numarul de telefon: 021-9699 sau la adresa de email sales@sanador.ro.

Galerie foto