Programează-te la SANADOR pentru o consultație în vederea evaluării de către un medic specialist chirurg plastician!

Chirurgia plastică, estetică și microchirurgia reconstructivă tratează pacienți cu defecte sau diformități congenitale sau dobândite. Defectele dobândite pot rezulta în urma bolilor sistemice, a traumatismelor, a arsurilor, a patologiei tumorale, degenerative sau a îmbătrânirii.

Obiectivul specialității este restaurarea sau îmbunătățirea funcției afectate și a aspectului fizic prin proceduri corectoare sau reconstructive.

Chirurgia plastică abordează intervenții chirurgicale de tip estetic – în vederea îmbunătățirii trăsăturilor fizice ale pacientului și estomparea unor efecte provocate de procesul îmbătrânirii, și intervenții de tip constructiv- reparator.

  • La SANADOR, beneficiezi de servicii medicale performante, de specialiști cu experiență ce colaborează pentru buna evoluție a pacientului. Fiecare caz poate fi tratat multidisciplinar, în funcție de necesitate. Programează-te la consult!

Obiectivele chirurgiei plastice

Principalele obiective ale chirurgiei plastice sunt corectarea unor trăsături anormale, ameliorarea unor probleme de sănătate și reconstrucția unor defecte sau cicatrici dobândite în urma unor alte intervenții chirurgicale de amploare.

Prin intermediul intervențiilor reconstructive se pot corecta defectele abdominale la pacienții care au suferit o operație de tip gastric sleeve în vederea scăderii ponderale și care au pierdut elasticitatea tegumentului la nivel abdominal.

De asemenea, în colaborare cu chirurgia vasculară, prin intermediul chirurgiei plastice reconstructive, se efectuează operații la nivelul bontului de rezecție în vederea cicatrizării corespunzătoare pentru protezarea ulterioară.

Galerie foto