Alege nașterea la Maternitatea SANADOR!

 • Descoperă ofertele speciale pentru nașterile care au loc în lunile iulie și august! Solicită oferta prin email la nastere@SANADOR.ro!

Maternitatea SANADOR reprezintă alegerea excelentă pentru mamele care vor să își aducă pe lume bebelușul într-o maternitate sigură și prietenoasă, dotată cu echipamente de ultimă generație și aflată sub îndrumarea unei echipe medicale de elită.

Watch on YouTube

Beneficiile nașterii la SANADOR includ:

 • Naștere în siguranță, în cele mai bune condiții sub atenta și permanenta monitorizare a medicilor obstetricieni, a asistentelor medicale și a moașelor specializate;
 • Secție de neonatologie modernă, cu terapie intensivă neonatală
 • Medici primari neonatologi cu experiență în terapia intensivă neonatală, cu linii de gardă permanente
 • Asistente medicale specializate în neonatologie și în terapia intensiva neonatală
 • Rezerve single sau duble cu sistem de rooming-in pentru nou-născuți
 • Compartiment de primiri urgențe adulți și copii, cu 26 de linii de gardă disponibile nonstop și flotă proprie de ambulanțe.

În plus, îți oferim:

 • Un abonament medical de pediatrie gratuit pentru primul an de viață al bebelușului și acces la medici pediatri empatici, cu înaltă pregătire profesională
 • 5% reducere pentru orice consultație, procedură sau investigație efectuate pe perioada sarcinii, de la semnarea contractului și până la momentul nașterii (cu excepția testului Panorama)
 • Posibilitatea de a achita pachetul de naștere cu vouchere Materna
 • Același preț pentru pachetul de naștere, indiferent de vârsta sarcinii la momentul semnării contractului
 • Acces la vaccinurile specifice nou-născutului, conform schemei naționale de vaccinare.

Vrei să beneficiezi de servicii ginecologice și de un plan de monitorizare a sarcinii într-un cadru în care poți efectua orice investigație cu aparatură de ultimă generație? Alege pachetele de naștere SANADOR!

Nașterea naturală

Servicii medicale de specialitate pentru mamă și copil

1. Asistarea nașterii vaginale fără complicații

 • Pentru mamă: servicii de obstetrică-ginecologie pe toată durata spitalizării, anestezie și terapie intensiva pentru 24 de ore
 • Pentru copil: servicii de neonatologie pe toată durata spitalizării

2. Servicii medicale curative standard pentru o naștere naturală fără complicații pentru afecțiunile mamei și copilului în perioada spitalizării.

Imunizări

Consiliere și manoperă vaccinare pentru mamă și copil (la recomandarea medicului curant). La copil se administrează: vaccin antihepatitic B, vaccin BCG, vitamina K.

Diverse

 • Servicii de suport și consiliere screening metabolic (screeningurile metabolice se efectuează la cerere, contracost)
 • Medicamente necesare pentru mamă și copil, materiale sanitare generale standard pentru naștere naturală fără complicații pentru mamă și copil, pe întreaga durată a spitalizării
 • Consumabilele necesare mamei și nou-născutului pe perioada spitalizării: pijamale, halat, papuci, lapte praf, scutece de unică folosință, biberoane, suzete
 • Servicii hoteliere de cazare și masă (catering) pentru mamă și copil, în rezervă
 • Servicii de igienă – dezinfecție, sterilizare
 • Eliberarea actelor necesare înregistrării copilului
 • Servicii de profilaxie a infecțiilor intraspitalicești
 • Analize medicale de laborator pentru mamă: hemoleucogramă, coagulogramă, EKG de repaus
 • Analizele de laborator pentru nou-născut: grup sangvin și Rh
 • Consultul preanestezic.
Watch on YouTube

Nașterea cezariană

Servicii medicale de specialitate pentru mamă și copil

1. Asistarea nașterii prin cezariană fără complicații

 • Pentru mamă: servicii de obstetrică-ginecologie pe toată durata spitalizării, anestezie și terapie intensivă pentru 24 de ore
 • Pentru copil: servicii de neonatologie pe toată durata spitalizării

2. Servicii medicale curative standard pentru o naștere pe cale cezariană fără complicații pentru afecțiunile mamei și copilului în perioada spitalizării

Imunizări

Consiliere și manoperă vaccinare pentru mamă și copil (la recomandarea medicului curant). La copil se administrează: vaccin antihepatitic B, vaccin BCG, vitamina K

Diverse

 • Servicii de suport și consiliere screening metabolic (screeningurile metabolice se efectuează la cerere, contracost)
 • Medicamente necesare pentru mamă și copil, materiale sanitare generale standard pentru naștere pe cale cezariană fără complicații pentru mamă și copil, pe întreaga durată a spitalizării
 • Consumabilele necesare mamei și nou-născutului pe perioada spitalizării: pijamale, halat, papuci, lapte praf, scutece de unică folosință, biberoane, suzete
 • Servicii hoteliere de cazare și masă (catering) pentru mamă și copil, în rezervă
 • Servicii de igienă – dezinfecție, sterilizare
 • Eliberarea actelor necesare înregistrării copilului
 • Servicii de profilaxie a infecțiilor intraspitalicești
 • Analize medicale de laborator pentru mamă: hemoleucogramă (2 teste), transaminaze (ALAT, ASAT), timp de protrombinã, APTT, creatinină serică, uree serică, acid uric seric, glicemie, bilirubină totală, bilirubină directă, bilirubină indirectă, la indicația medicului curant
 • Analizele de laborator pentru nou-născut: grup sangvin și Rh
 • Consultul preanestezic
 • Screeninguri și consulturi interdisciplinare pentru un start medical de nota 10.
 • Pachete complete pentru nașterea prin cezariană

Nașterea la SANADOR: avantaje pentru micuțul tău!

Copiii născuți la Maternitatea SANADOR pot beneficia de screening auditiv și screening metabolic extins.

La Spitalul Clinic SANADOR se efectuează consulturi interdisciplinare, micuții beneficiind de: ecografie cardiacă, transfontanelară și abdominală, consult ORL, consult ortopedie pediatrică, consult neurologie pediatrică, consult de recuperare medicală și tratament kinetoterapeutic, consult oftalmologic.

 • Alege Maternitatea SANADOR pentru prima și cea mai importantă întâlnire cu bebelușul tău!

Alăptarea la sân

Maternitatea SANADOR susține alăptarea la sân din primele ore de la naștere. Astfel, mamele nou-născuților la termen sănătoși sunt îndrumate să pună copilul la sân cât mai repede și cât mai frecvent. Secția dispune de personal specializat, care asigură suport și consiliere proaspetelor mămici.

În cazul în care nou-născuții nu pot fi alăptați la sân sau se află în Secția de Terapie Intensivă, le asigurăm mamelor pompe profesionale de sân, astfel încât micuții să poată beneficia de laptele matern cât mai repede.

Confort maxim pentru tine și pentru bebe

 • Spitalizare în condiții avansate de siguranță și confort

Viitoarele mame care aleg pachete de naștere la Spitalul Clinic SANADOR pot beneficia de sistemul rooming-in (în care bebelușii pot rămâne cu mamele în rezervă) sau își pot lăsa nou-născuții în grija Secției de Neonatologie, sub atenta supraveghere a personalului medical.

Spitalizarea se face în rezerve de 1 sau 2 paturi, cu dotare de 5* (fotoliu sau canapea pat, televizor LCD, frigider, minibar, casetă de valori, cântar, uscător de par, produse de igienă personală).

Fiecare rezervă are baie proprie. Paturile din rezerve sunt motorizate cu 5 segmente și prevăzute cu consolă de gaze medicale și prize electrice deasupra fiecărui pat.

În rezervă, pacientele beneficiază de halat, prosoape, papuci, obiecte de toaletă de unică folosință, un telefon mobil personal cu buton de „call nurse” cu ajutorul căruia pot apela și comunica direct cu asistentele de pe secție și cu alte persoane din afara spitalului.

Încă de la momentul în care te preluăm pentru internare, în recepția spitalului, când bebe este în burtică, și până în ziua când te conducem la recepție, pentru externare, cu bebe în brațe, principala noastră misiune este ca întreaga experiență de naștere să fie una frumoasă și sigură din punct de vedere medical. Alegere pachetele de naștere SANADOR!

Solicită oferta pentru pachete de naștere!

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

Nașterea fără dureri la Maternitatea SANADOR


Citește mai mult…

La Maternitatea SANADOR, pacientele se pot bucura de o naștere fără dureri, dacă optează pentru anestezie epidurală și nu există contraindicații pentru administrarea acesteia. Înainte de naștere, fiecare pacientă va fi consultată și supusă unor analize și investigații medicale complete, inclusiv unui consult preanestezic.

Anestezia epidurală poate fi folosită atât în cazul unei nașteri naturale, pentru a elimina durerea din timpul travaliului, cât și în cazul nașterii prin cezariană. Procedura este sigură, realizată de un medic anestezist cu experiență și implică injectarea unui anestezic local în spațiul din zona nervilor spinali ai coloanei lombare. Pacienta se poate mișca în voie după administrarea anesteziei, poate participa activ la nașterea vaginală, inclusiv în momentul expulziei, iar în cazul nașterii prin cezariană, pacienta va fi permanent conștientă și își va putea vedea imediat micuțul.

Pacientele care aleg nașterea la Maternitatea SANADOR beneficiază de  monitorizare permanentă în timpul travaliului și al nașterii și de consiliere în alegerea tipului potrivit de anestezie. Consultul preanestezic și administrarea epiduralei sunt realizate de medici anesteziști cu experiență, astfel încât viitoarele mămici se pot bucura de cele mai bune condiții de confort și siguranță.

Ce înseamnă nașterea la un spital privat multidisciplinar


Citește mai mult…

Maternitatea SANADOR este parte a celui mai mare spital privat multidisciplinar din țară, astfel încât pacientele au acces la servicii medicale complete, integrate. În acest fel, pot fi gestionate cu succes situațiile neprevăzute care pot să apară în timpul travaliului, al nașterii sau postnatal, atât pentru nou-născut, cât și pentru mămică.

Spitalul Clinic SANADOR dispune de o secție performantă de Terapie Intensivă, cu compartimente dedicate pentru adulți și pentru nou-născuți, unde pot fi acordate cele mai bune îngrijiri de specialitate. În plus, spitalul este dotat cu un bloc operator modern, cu aparatură de ultimă generație, iar echipă medicală are experiență în rezolvarea cu succes a urgențelor medicale.

Galerie foto

SANADOR