La SANADOR ne batem cu cancerul pe toate planurile. Ne punem in slujba ta toata priceperea, experienta si tehnologia. Avem grija de tine si la trup, si la suflet. Moralul tau este foarte important, pentru ca are un rol determinant in lupta pe care o ducem impreuna.

 • Terapiile suport fac parte din strategia terapeutica integrata a cancerului

De aceea, am dezvoltat, pentru tine, terapiile suport. Acestea fac parte, alaturi de tratamentele medicale oncologice (chimioterapia, radioterapia, chirurgia etc), din strategia terapeutica integrata a cancerului, cu rolul de a imbunatati calitatea vietii pacientului si de a minimiza efectele secundare de durata asupra organismului si a starii de spirit.

La Centrul Oncologic SANADOR, beneficiezi de onco-nutritie si consiliere psihologica. Viata ta trebuie sa mearga inainte, pe cat posibil, in mod obisnuit. Vom fi atenti la pierderile tale in greutate, daca e cazul, si nu le vom neglija! Mai mult de jumatate dintre pacientii bolnavi de cancer se confrunta cu pierderi in greutate si deficiente nutritionale, ca urmare a reactiilor adverse determinate de tratament. Medicii SANADOR pun un accent deosebit pe rolul nutritiei pentru mentinerea unui sistem imunitar cat mai puternic si ofera recomandari pentru o alimentatie cat mai sanatoasa, personalizata pentru tine, pentru ca tu esti unic.

Un factor de care vom tine seama intotdeauna este si starea ta emotionala. De ce? Pentru ca are o influenta majora asupra evolutiei conditiei tale. Un psihic puternic este o arma forte in batalia pe care o purtam impreuna. La SANADOR, suntem aici pentru tine ca sa invingem inamici precum depresia, nevoia de izolare, stresul, anxietatea sau alterarea imaginii de sine. Avem sedinte de consiliere, in care psihologii nostri vor vorbi cu tine, dar si cu apropiatii tai, despre modul in care trebuie abordata aceasta lupta, apoi vom dezvolta strategii personalizate pentru gestionarea emotiilor disfunctionale, mentinerea optimismului si a controlului asupra stilului de viata.

Ducem impreuna un test existential puternic, test ce se refera la toate aspectele vietii: raportul cu propriul corp, sensul dat bolii, precum si la relatiile familiale, sociale si profesionale. Hai sa depasim, umar la umar, ceea ce noua, la SANADOR, ne place sa-l numim doar un episod neplacut dintr-un serial frumos, numit viata!

Centrul Oncologic SANADOR

 • Adresa

  Str. Sevastopol, nr. 5, sector 1, București

 • Program

  Luni - Sâmbătă: 08:00 - 21:00

 • Metrou

  Liniile M1, M2 - Stația Piața Victoriei

 • STB

  20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783

Galerie foto

SANADOR