Accesează serviciile medicale din Laboratoarele SANADOR pentru a beneficia de analize medicale prelucrate cu ajutorul echipamentelor medicale de top din acest domeniu: Abbott, Beckman Coulter, Siemens, Sebia, Termo Fischer, Euroimmun, Alifax, Biorad, SeeGene, Leica, Olympus.

Laboratoarele SANADOR utilizează cea mai performantă aparatură
medicală pentru prelucrarea analizelor și astfel, vin în ajutorul pacienților
pentru a le oferi promptitudine și profesionalism în furnizarea serviciilor
medicale de laborator în fiecare din locațiile noastre.

  • Alege Laboratoarele SANADOR pentru efectuarea analizelor de laborator! SANADOR îți oferă cu promptitudine și profesionalism rezultatele importante pentru situația ta medicală.

Medicină de laborator la SANADOR

Putem să îți oferim posibilitatea de a efectua analize de laborator în funcție de zona în care te afli, astfel că ne găsești în mai multe locații în București. Rezultatele analizelor pot fi accesate online, printr-o interfață special creată în acest sens.

Laboratoarele SANADOR îți oferă și posibilitatea de a efectua analize medicale în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, cu bilet de trimitere de la medicul specialist, în limita fondurilor disponibile.

Tipuri de analize

La SANADOR, ai acces la efectuarea de teste de laborator din mai multe categorii:

  • Citologie;
  • Microbiologie;
  • Parazitologie;
  • Alergologie;
  • Biologie moleculară;
  • Genetică;
  • Biochimie serică și urinară;
  • Hematologie;
  • Imunologie.

Tuturor acestor teste li se adaugă și cele efectuate la Laboratorul de Anatomie Patologică, dotat cu tehnologii avansate.

Lista analizelor la care ai acces în laboratoarele SANADOR o poți vizualiza aici.

În funcție de tipul de analize pe care vrei să le efectuezi, va trebui să respecți o anumită pregătire pentru ca rezultatele să nu fie compromise și pentru a evita repetarea recoltării.

Medicina de laborator în practica medicală

Medicina de laborator este disciplina sau știința clinică dedicată măsurătorilor cantitative sau evaluărilor calitative a oricărei substanțe care poate fi analizată din componența fluidelor biologice umane, în scop medical sau de cercetare.

Analizele de laborator au utilitate largă în toate ramurile medicinei, fiind extrem de importante pentru diagnosticarea bolilor, monitorizarea acestora, dar și stadializarea afecțiunilor. De asemenea, alături de alte investigații paraclinice, analizele de laborator conferă o viziune de ansamblu asupra contextului medical al pacientului și contribuie la decizia medicală.

Analizele de laborator se pot efectua prin prelucrarea diverselor tipuri de fluide biologice: sânge, urină, materii fecale, secreții patologice din mucoase și cavități, LCR, lichide provenite din colecții patologice.

Așadar, te așteptăm în Laboratoarele SANADOR pentru a beneficia de recoltarea analizelor într-un mediu profesionist, igienic și prietenos.

Galerie foto

SANADOR