« Înapoi la site-ul SANADOR

Managementul personalizat al pacientului în chirurgia oncologică

La SANADOR, nu tratăm boli, ci oameni. Fiecare pacient este unic și orice afecțiune are specificul ei. Abordarea multidisciplinară, cu implicarea unei echipe complete de specialiști, ne permite managementul cu succes al unor patologii complexe.

  • La SANADOR tratăm patologii complexe din sfera Oncologiei: cancer de sân (cancer mamar), cancer ovarian, tumori maligne cerebrale sau spinale, cancere ale tubului digestiv, cancere din sfera ORL, cancere endocrine

Tumor Board. Centrul Oncologic SANADOR

În prezent, tratamentul cancerelor nu mai poate fi gândit altfel decât multidisciplinar. Adesea, prima decizie terapeutică influențează decisiv rezultatele. La Centrul Oncologic SANADOR, am înființat Comisia Multidisciplinară (Tumor Board), unde situația fiecărui pacient este evaluată de către specialiștii implicați (chirurgi, oncologi, radioterapeuți, radiologi, anatomopatologi etc.) pe baza cunoștințelor medicale de ultima oră și a ghidurilor actualizate.

În urma analizei efectuate de Tumor Board, rezultă planul terapeutic ideal adaptat tipului și stadiului evolutiv al fiecărui caz. Prin urmare, terapia propusă este personalizată pentru fiecare pacient, iar primul și poate cel mai important pas este să îți faci o programare la medicii noștri.

Chirurgie Oncologică la Centrul Oncologic SANADOR

Dacă, în urma investigațiilor făcute și a consultării întregii echipe, se recomandă efectuarea unei intervenții chirurgicale, SANADOR îți oferă posibilitatea unui tratament chirurgical oncologic corect și în deplină siguranță, cu cele mai moderne echipamente și în condiții de confort crescut. În cadrul Secției de Chirurgie din Spitalul Clinic SANADOR, echipele noastre chirurgicale calificate, antrenate și experimentate asigură tratamentele recomandate.

Afecțiuni pentru care SANADOR îți oferă soluții personalizate:

  • Cancerele tubului digestiv (cancer de esofag, stomac, intestin subțire, colon, rect și anus, cancer de pancreas, ficat, căi biliare);
  • Cancere ginecologice (cancer de sân, cancer de col uterin, ovar, uter, vagin, vulvă);
  • Cancere retroperitoneale;
  • Cancerele părților moi: sarcoame, melanoame maligne;
  • Cancere endocrine: tiroidă, paratiroide, suprarenală;
  • Cancere din sfera urologiei: cancer de prostată, cancer renal, cancerul de vezică urinară tumori uroteliale, cancer testicular, cancer penian;
  • Tumori maligne cerebrale sau spinale;
  • Cancerul pulmonar, alte tumori cu localizare cervico-toracală;
  • Cancere din sfera ORL;
  • Tumori primitive sau secundare ale aparatului locomotor

Aparatură medicală de înaltă performanță la SANADOR

1. Tehnologie pentru radioterapie Varian: 2 acceleratoare liniare TrueBeam și TrueBeam STx High Definition; TrueBeam STx încorporează un sistem complex și avansat de livrare a tratamentului conform planului, imagistică de verificare zilnică și un management al modificărilor poziției pacientului pentru a efectua radiochirurgie cu mare precizie și viteză. Radioterapia este o metodă de tratament extrem de importantă pentru numeroase patologii oncologice: cancere ginecologice (sân, uter, vagin, vulvă), cancere urogenitale (prostată, vezică, penis); cancere ORL (faringe, laringe, cavitate orală), cancere digestive (esofag, stomac, rect); cancere pulmonare, cancere cerebrale; cancere de sânge, de măduvă osoasă sau ganglioni (leucemii, limfoame).

  • Radioterapie SANADOR - 2 acceleratoare liniare Varian TrueBeam și Varian TrueBeam STx High Definition

2. Tehnologie pentru brahiterapie (radioterapie internă) – echipament Varian GammaMedPlus iX - prima linie de atac în cancerele ginecologice (cancer de col uterin, endometru, de vulvă și vagin). Mai poate fi folosit în cancer mamar, cancer pulmonar, cancere rectale, anale, etc.

  • Brahiterapie (radioterapie internă) SANADOR – echipament Varian GammaMedPlus iX

3. Tehnologie SPECT-CT (echipament Siemens Symbia Intevo Bold) cu ajutorul căreia se pot identifica modificări la nivel celular încă din stadiu incipient, aspect esențial în depistarea precoce a unor afecțiuni grave, precum cele din sfera oncologică și nu numai, cu secție dedicată pentru terapie izotopică, precum și tehnologie PET-CT (echipament PET-CT SIEMENS BIOGRAPH HORIZON 3R).

  • Tehnologie SPECT-CT

4. Computer Tomograf 4D Philips Big Bore.

  • Computer Tomograf 4D Philips Big Bore.

Programează un consult de specialitate în vederea unei intervenții

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

Galerie foto