Triplu bypass pentru o nouă șansă la viață!

„Problema mea medicală a evoluat în timp, dar, cu câteva luni înainte de a ajunge la intervenția chirurgicală, se acutizase. La efort, exerciții fizice, mișcare mai îndelungată, apărea o senzație de sufocare și de lipsă a aerului.” Așa își amintește Vlad problemele de sănătate pentru care, în urmă cu un an, a trecut printr-o intervenție cardiovasculară complexă.

După agravarea manifestărilor clinice, Vlad a mers la mai mulți specialiști. În urma unei coronografii efectuate la Iași, a fost diagnosticat cu boală tricoronariană severă cu subocluzie de trunchi de coronară stângă și a primit recomandarea de a merge la București pentru o intervenție de revascularizare chirurgicală prin bypass aortocoronarian. Așa a ajuns la SANADOR, la Dr. Stanislav Rurac. „Un medic desăvârșit din toate punctele de vedere, care știe să își facă meseria, ca om și ca specialist în intervențiile pe cord. Am avut încredere că totul va fi perfect din prima clipă în care l-am cunoscut!”, îl descrie Vlad pe medicul care i-a redat sănătatea inimii.

  • În cadrul Secției de Chirurgie Cardiovasculară din Spitalul Clinic SANADOR se efectuează întreaga gamă de intervenții chirurgicale cardiace și vasculare
Dr. Stanislav Rurac, șeful Secției de Chirurgie Cardiovasculară din Spitalul Clinic SANADOR
M-am bucurat că totul s-a petrecut la SANADOR, o instituție medicală modernă, cu fluxuri de consultații și tratament bine puse la punct, cu personal medical care știe ce face, cu tehnică medicală modernă. Un loc unde simțeai că ești tratat și apreciat ca pacient, în adevăratul sens al cuvântului. Vlad, pacient

Vasele care irigă inima, arterele coronare, suferă stenoze atunci când apar depuneri pe interiorul vasului și sângele oxigenat ajunge cu dificultate la mușchiul inimii. Limitarea fluxului sanguin la nivelul miocardului determină apariția bolii coronariene ischemice și poate avea consecințe grave, prin apariția unor accidente ischemice precum infarctul miocardic acut sau prin evoluția spre insuficiență cardiacă.

În cazul lui Vlad, care suferea de boală tricoronariană severă cu subocluzie de trunchi de coronară stângă, echipa condusă de Dr. Stanislav Rurac, medic primar chirurgie cardiovasculară și șeful Secției de Chirurgie Cardiovasculară din Spitalul Clinic SANADOR, a realizat o intervenție de triplu bypass aortocoronarian. Tehnicile actuale de bypass au morbiditate și mortalitate perioperatorii scăzute, cu rezultate excelente pe termen lung.

  • La SANADOR, grija față de inimă înseamnă echipă, experiență și tehnologie.

După intervenția chirurgicală, pacientul s-a bucurat de o recuperare ușoară, lipsită de complicații: „Reabilitarea la SANADOR a fost rapidă, mai ales că nu avusesem niciodată probleme medicale care să necesite internare sau investigații serioase. M-am bucurat că totul s-a petrecut la SANADOR, o instituție medicală modernă, cu fluxuri de consultații și tratament bine puse la punct, cu personal medical care știe ce face, cu tehnică medicală modernă. Un loc unde simțeai că ești tratat și apreciat ca pacient, în adevăratul sens al cuvântului. Totul a fost extraordinar, mă simt ca o pasăre care și-a recăpătat aripile și poate zbura din nou!” relatează Vlad.

Dr. Stanislav Rurac, medic primar chirurgie cardiovasculară
Un medic desăvârșit din toate punctele de vedere, care știe să își facă meseria, ca om și ca specialist în intervențiile pe cord. Am avut încredere că totul va fi perfect din prima clipă în care l-am cunoscut! Vlad, pacient, despre Dr. Stanislav RURAC

Cu emoție, rememorând clipele trăite la Spitalul Clinic SANADOR, Vlad adaugă: „Periodic, îmi aduc aminte de situația prin care am trecut și gândurile mele se îndreaptă spre Dr. Stanislav Rurac, o persoană complexă – OM și medic în același trup. De ce vă spun asta? Avem nevoie de medici–oameni ca domnul Dr. Rurac, de medici care știu să combine medicina cu tratarea sufletului, care știu să atingă atât corpul cât și sufletele pacienților și să opereze acolo unde este nevoie. Când vor fi mai mulți medici ca Dr. Stanislav Rurac în România, medicina va fi așezată la alt nivel, în care pacienții vor fi pe deplin tratați, la suflet și la trup, de aceeași persoană, vindecarea va fi rapidă, iar oamenii vor avea, din nou, prieteni de suflet“.

  • Programează o consultație apelând 021.9699!

La SANADOR, grija față de inimă înseamnă echipă, experiență și tehnologie. În cadrul Secției de Chirurgie Cardiovasculară din Spitalul Clinic SANADOR se efectuează întreaga gamă de intervenții chirurgicale cardiace și vasculare de către o echipă de medici chirurgi cardiovasculari foarte bine pregătiți, cu vastă experiență și empatie.

Programează o consultație apelând 021.9699!

Solicită o consultație la Dr. Stanislav Rurac, completând formularul următor:

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR