Spital Sanador. Inaugurat în anul 2011, Spitalul Clinic Sanador, cel mai mare spital clinic privat din țară, cuprinde o gamă complexă de specialități medicale și chirurgicale, inclusiv compartiment de primiri urgențe, flotă proprie de ambulanțe și 18 linii de garda permanente pentru: cardiologie, neurologie, medicina interna, obstetrica-ginecologie, anestezie si terapie intensiva (ATI), anestezie si terapie intensiva pentru chirurgie cardiovasculara (ATI CCV), neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, gastroenterologie, rezonanta magnetica (RMN), computer tomografie (CT), ecografie, radiologie conventionala, laborator de analize medicale, medicina de urgenta, cardiologie interventionala si oncologie medicala.

 

Spital Sanador. Cu o suprafață totală de 23.000 de mp și o capacitate de 413 paturi, Spitalul Clinic Sanador asigură pacienților tratamente la standarde europene, dispunând de cele mai noi echipamente medicale și de personal medical profesionist, cu o vastă experiență.

Spitalul Clinic Sanador dispune de centru de conferințe cu o capacitate de 100 persoane, dedicat organizării evenimentelor medicale, de o cafeterie, un punct de presă, fiind deservit de 7 lifturi și o parcare cu 125 de locuri cu plată, în cele 3 subsoluri (acces direct în spital prin 4 lifturi).

Galerie foto

Specialitati

Spitalul Clinic Sanador Strada Sevastopol nr. 9, sector 1, București

Program NON STOP 24/24

Metrou Magistrala M1, M2 - Stația Piața Victoriei

RATB 20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783