Centrul de Excelenta in Boli Hepatice SANADOR intervine rapid pentru tratarea afectiunilor hepatice.

Declansam imediat protocoalele de investigatii si tratament, toate investigatiile necesare diagnosticarii si stabilirii unui plan terapeutic, conform ultimilor ghiduri internationale de tratament.

Ce plan vom aborda, mai exact? In prima faza, vei fi monitorizat pe termen lung prin evaluari periodice de care se va ocupa personal medical dedicat. Vei efectua aceste controale periodice la intervale regulate, astfel incat sa fii diagnosticat in faza curabila.

Centrul de Excelenta in Boli Hepatice SANADOR este pregatit, desigur, si pentru cazurile in care boala a fost diagnosticata intr-un stadiu avansat. Oferim tratament suportiv eficient pentru ameliorarea calitatii vietii. Venim si cu o abordare multidisciplinara in colaborare cu Centrul Oncologic SANADOR.

Centrul cuprinde urmatoarele compartimente:

1.  Hepatologie /Gastroenterologie

2.  Chirurgie hepatobiliara si de transplant hepati

3.  Chirurgia litiazei  biliare simple si complicate

4.  Chirurgie laparoscopica si robotica

5.  Anestezie si terapie intensiva

6.  Imagistica diagnostica si Radiologie interventionala

7.  Oncologie digestiva

8.  Nutritie si ingrijiri paleative

9.  Laborator de biochimie

10.  Laborator de anatomie patologica

Te asiguram ca Centrul de Excelenta in Boli Hepatice SANADOR va depune toate eforturile pentru a depista care sunt cauzele problemelor cu care te confrunti acum. Te vom investiga minutios pentru a afla natura afectiunii. Iti prezentam ce investigatii ficat de specialitate oferim:

1. Analize de laborator complete si complexe,  ce cuprind markeri virali si tumorali specifici si non-specifici.

2.  Fibroscan.

3.  Fibromax/fibrotest.

4.  Punctia biopsie hepatica.

5.  Ecografie abdominala cu specificitate hepatica , elastografie, ecografie Doppler vascular abdominal;

6.  Ecografie intraoperatorie.

7.  Endoscopie digestiva superioara, Colonoscopie, Ecoendoscopie.

8.  Colangiopancreatografie endoscopica retrograda (ERCP).

9.  Ablatie percutanata cu radiofrecventa.

10.  Chemoembolizare transarteriala, radioembolizare in curs de pregatire.

11.  Drenaj biliar extern.

Centrul de Excelenta in Boli Hepatice SANADOR are acest renume datorita specialistilor pe care-i vei gasi aici si multumita tehnologiei cu care este dotat centrul. Pentru pacientii cu ciroza hepatica decompensata, hepatocarcinom si cu alte boli cu indicatie pentru transplant hepatic, Centrul de Excelenta beneficiaza de cea mai dedicata echipa de Transplant Hepatic, unica in Romania prin posibilitatea efectuarii atat a transplantului hepatic de la donator in moarte cerebrala, cat si a transplantului hepatic de la donator viu.

Centrul de Excelenta in Boli Hepatice SANADOR a efectuat, in februarie 2020, primul transplant hepatic de la donator viu, o interventie chirurgicala de o complexitate magistrala, in care a fost prelevat fragment hepatic- lob drept- de la un tanar de 24 ani care a donat pentru tatal sau de 53 ani, diagnosticat cu hepatocarcinom grefat pe ciroza hepatica VHB+VHD forma compensata. Interventia a fost o reusita datorita efortului comun al echipelor de anestezie si terapie intensiva, chirurgie de transplant, hepatologie, radiologie, personalului medical dedicat.

Pentru a beneficia de serviciile Centrului de Excelenta in Boli Hepatice, apeleaza Call Center SANADOR 021 9699, disponibil NON STOP sau solicita o programare online la gastroenterologie in cadrul Centrului. In timpul consultului, medicul gastroenterolog va analiza starea de sanatate si va recomanda o serie de investigatii suplimentare si analize de laborator pentru a putea stabili cu exactitate urmatorii pasi necesari. Medicul care te-a investigat va face recomandarile necesare catre echipa chirurgicala, fie ca vorbim de cea de radiologie interventionala, fie de chirurgie clasica.

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

Galerie foto