Dl. Conf. Poiana, un medic de exceptie si un profesionist desavarsit

Dl. Conf. Dr. Nicolae Poiana este un medic de exceptie si un profesionist desavarsit. In 2018 am avut un diagnostic nu tocmai fericit de endometrioza si miom uterin, ambele probleme medicale fiind rezolvate printr-o interventie chirurgicala realizata de catre dl. Conf. Poiana. Ulterior, starea de sanatate clinica a condus la evaluarea d-lui conferentiar ca singura posibilitate prin care as putea ramane insarcinata este fertilizare in vitro.

Pe durata procesului FIV, dl. Conf. Poiana a fost alaturi de noi atat din punct de vedere medical, cat si personal, ghidandu-ne cu sfaturi si recomandari care ne-au ajutat sa trecem mai usor peste aceasta perioada. La oricare interactiune cu dumnealui ne-a insuflat incredere si calm, prin maniera calda si rabdatoare in care ne-a explicat si a performat intreg actul medical. Desi sansele de succes in cazul nostru erau reduse, dl. Conf. Poiana a reusit imposibilul, aducand o noua perspectiva familiei noastre. Sarcina nu a fost nici ea lipsita de provocari, unul dintre diagnostice fiind cel de trombofilie. Dl. Conf. Poiana, cu un profesionalism desavarsit, ne-a ghidat pe parcursul lunilor de sarcina, asigurand in acest fel un parcurs normal si sanatos atat pentru mine, cat si pentru copil.

Ca orice viitoare mama am unele emotii, dar niciuna dintre ele nu este legata de nasterea propriu-zisa, pentru ca stiu ca alaturi de mine este un medic dedicat si devotat, alaturi de care am trecut peste obstacole care pe majoritatea i-ar fi descurajat.

Profit de acest testimonial sa-i multumesc inca o data d-lui Conf. Poiana pentru tot ce a facut pentru mine si famila mea, care va fi mai numeroasa datorita dumnealui.” - Mihaela C.

SANADOR