Pentru suportul moral si profesionalismul medical, sunt recunoscatoare pe veci dl conf. dr. Poiana

In anul 2019, intorcandu-ma dintr-o delegatie profesionala de la Brasov, dupa un dus m-am asezat comod si confortabil pe canapea pentru a viziona un program TV. Cu totul nejustificat, neavand niciun disconfort, mi-am pus mana pe sanul drept si am simtit aparitia unui nodul, usor palpabil,dar nu prea mare. Nu mi-a venit sa cred ca mi-a aparut acest nodul, eu facandu-mi de-a lungul anilor ecografii mamare pentru un control de rutina.

Sperietura a fost major, si primul impuls a fost sa il sun pe conf. dr. Nicolae Poiana, doctor de inalta factura profesionala. Il cunosc pe dl. conf. dr. Poiana de peste 30 de ani, inca de cand era unul dintre cei mai mari chirurgi ai Spitalului Polizu. Eu il consider pe dl conf. dr. Poiana un doctor de exceptie si un Om de o caldura umana de necomparat.

In afara profesionalismului sau, ceea ce este extrem de important pentru un pacient, dl dr. are un mod de abordare special a unei traume greu de conceput pentru cine a avut norocul sa nu treaca prin asemenea momente de cosmar.

Speranta mea a fost ca nu este un carcinom, ci o simpla acumulare de grasime. Din pacate, dl conf. a confirmat existenta unei tumori.

Pentru edificarea completa si complexa, am fost dirijata de a face in cadrul SANADOR o gama larga de analize pentru ca Domnia sa sa poata actiona profesional. Dupa confirmarea diagnosticului pus de dl conf. Poiana, am hotarat solutionarea radicala a acestui nodul.

La ora actuala, exista posibilitati diverse de realizarea a unei operatii de san, fie in Romania, fie in strainatate. Cunoscand profesionalismul dl conf. Poiana, nu am avut niciun moment de ezitare sa urmez toate etapele de diagnosticare recomandate de Domnia sa, iar consecinta si decizia finala, atat a dlui conf., cat si a mea de fost de extirpare a sanului drept.

Socul la aflarea diagnosticului a fost major. Cred ca fiecare dintre noi speram ca noua nu ni se poate intampla, dar realitatea este alta. Recomandarea dlui conf. Poiana a fost de a face toate investigatiile in cadrul SANADOR, unde am avut parte de profesionalismul doctorilor de specialitate.

Eu am decis sa fac operatia extrem de urgent, fiind constienta ca orice intarziere nu poate fi decat in detrimentul meu. M-am internat in Spitalul Clinic SANADOR intr-o luni, si in aceeasi zi am fost operata.

Momentele emotionale sunt dramatice pana la intrarea in sala de operatie. As vrea sa subliniez ca dl. conf. Poiana nu numai ca este un doctor de exceptie, dar modul uman, caldura sufleteasca, modul de a te determina sa nu te gandesti ca intri in operatie este de neimaginat. Toti suntem oameni si, in momente cruciale, doctorul tau iti da viata inapoi si speranta de viitor.

Operatia a decurs foarte bine si revenirea din anestezie a fost foarte lina. Nu numai conf. Poiana este un profesionist de cariera, dar si toate conditiile din SANADOR sunt de neegalat, din toate punctele de vedere. Toate cadrele medicale, de la doctori la asistente si infirmiere sunt extrem de educate, profesioniste si foarte umane, lucru extrem de important in astfel de momente.

Conf. dr. Poiana m-a vizitat zilnic, urmarind evolutia mea pozitiva, datorita Domniei sale. Dupa 5 zile m-am externat, simtindu-ma excelent, dar cu un tub de dren dupa mine.

Mi-am reluat viata mea activa si, cu drena dupa mine (am tinut-o cca. 10 zile), nu numai ca am fost la birou, dar am fost si la un botezul unui copilas extreme de drag mie si sotului meu.

Multumesc lui Dumnezeu si conf. Poiana ca totul a decurs excelent si viata mea a mers inainte neschimbata. Recomand tuturor eventualelor paciente sa apeleze si sa profite de experienta profesionala si umana de exceptie a conf. Poiana si, in mod implicit a personalului de la SANADOR

Recomand femeilor in situatii similare sa nu ia decizia de a tergiversa prezentarea cu maxima urgenta la doctor, pentru a cauta solutia optima pentru salvarea vietii.

Pentru tot suportul moral si profesionalismul medical, sunt recunoscatoare pe veci. – Anca, carcinom mamar, Mastectomie radicala si limfadenectomie axilara

SANADOR