În perioada 20-23 mai te așteptăm la Baby Boom Show Virtual!

În perioada 20-23 mai 2021, SANADOR va fi prezent la Baby Boom Show Virtual cu discounturi speciale la pachete de naștere și reduceri la abonamentele medicale de pediatrie.

Reprezentanții noștri sunt pregătiți să ofere toate detaliile necesare despre nașterea la SANADOR, maternitatea SANADOR, dar și despre serviciile de pediatrie oferite de SANADOR.

Detalii despre Baby Boom Show și cum poți participa la târg găsești aici.

Dacă nu reușești să iei legătura cu un reprezentant SANADOR pe perioada târgului, poți completa formularul* de mai jos, și te vom suna noi în perioada 24-28 mai 2021, în cel mai scurt timp posibil. Reducerile acordate la târg vor fi valabile și pentru persoanele care completează formularul în perioada 20-23 mai 2021.

Formularul va fi activ doar în perioada de desfășurare a târgului 20-23 mai 2021.

De ce să alegi Maternitatea SANADOR pentru prima întâlnire cu bebelușul tău?

Alegerea maternității potrivite, unde să aducă pe lume bebelușul, este un aspect foarte important pentru viitoarele mămici. Acestea au nevoie de o maternitate sigură din punct de vedere medical și de medici bine pregătiți, de încredere, empatici și gata să facă față oricărei provocări. Dotările maternității sunt la fel de importante pentru gestionarea oricăror situații speciale.

Maternitatea SANADOR, din cadrul Spitalului Clinic SANADOR, este recunoscută pentru condițiile pe care le oferă viitoarelor mămici și nou-născuților, dar și pentru echipa din care fac parte medici de renume, cu vastă experiență în activitatea de terapie intensivă neonatală, și asistente medicale specializate în neonatologie și în terapia intensivă neonatală, cu linii de gardă permanente.

În plus, Maternitatea SANADOR pune la dispoziția viitoarelor mame și nou-născuților:

  • O secție de neonatologie modernă și complexă, cu terapie intensivă neonatală și echipamente de înaltă performanță;
  • Rezerve single sau double cu sistem rooming-in pentru nou-născuți;
  • Consiliere în alăptare, imediat după naștere;
  • Consulturi interdisciplinare (ecografie cardiacă, transfontanelară și abdominală, consulturi de ORL, Ortopedie pediatrică, Neurologie pediatrică, Oftalmologie, consult de recuperare medicală și tratament kinetoterapeutic);
  • Screening auditiv și screening metabolic extins;
  • Compartiment de primiri urgențe adulți și copii, cu 21 de linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe.

În plină pandemie, Maternitatea SANADOR continuă să fie un spațiu sigur pentru viitoarele mame și bebelușii lor.
Află care sunt măsurile implementate și ce ar trebui să știe femeile însărcinate aflate în căutarea unei maternități sigure și prietenoase pentru prima întâlnire cu bebelușul lor de la Dr. Emel Nuraltay, medic specialist Obstetrică-ginecologie, șefa Secției Obstetrică-Ginecologie din Spitalul Clinic SANADOR.

Află mai mult despre Maternitatea SANADOR.

Copii sănătoși, părinți fericiți: Abonamente pediatrie SANADOR

La SANADOR, suntem alături de tine din primele zile de viață ale copilului tău, până la vârsta majoratului, cu servicii medicale de pediatrie la cele mai înalte standarde, medici empatici și simpatici, cu vastă experiență și înaltă pregătire profesională, disponibili 24/24H, și echipamente medicale și de laborator performante.

Serviciile pot fi accesate în sistem ambulatoriu, cu programare sau în urgență, sau prin internare pe Secția de Pediatrie a Spitalului Clinic SANADOR, în rezerve special dedicate.

Compartimentul de Primiri Urgențe Pediatrie are intrare separată de cea a pacienților adulți, recepție proprie, cabinete de pediatrie dotate la cele mai înalte standarde și sală de recoltare a analizelor medicale adaptată micuților pacienți. Pentru diagnosticare rapidă, medicii au acces nonstop la un laborator de tip Point-of-Care (unde pot fi procesate pe loc o serie de analize medicale), dar și o linie completă de imagistică în cadrul ambulatoriului integrat (RMN, CT, ecograf).

Abonamentele medicale de pediatrie SANADOR oferă discounturi pentru o serie de servicii medicale: consultații, analize medicale, intervenții chirurgicale pediatrice, internare, etc. și sunt personalizate în funcție de necesitățile pacienților.

Descoperă Departamentul de Pediatrie SANADOR.

Galerie foto

Contactează-ne pentru oferta Baby Boom!

Nu ai reușit să iei legătura cu un reprezentant medical SANADOR la târgul Baby Boom? Completează-ți datele mai jos și te vom suna în perioada 24 - 28 mai.

Acest material a fost creat la data de 12 mai 2021.

SANADOR