Promoțiile verii 2022 la Spitalul Clinic SANADOR

Vara aceasta, SANADOR ți-a pregătit numeroase promoții! Descoperă ofertele verii și alege-o pe cea care ți se potrivește!

Promoții MATERNITATE

Vei deveni mămică în luna iulie sau august și încă nu ai ales maternitatea unde îți vei aduce pe lume bebelușul? Vino la Maternitatea SANADOR!

Doar în lunile IULIE și AUGUST ai prețuri speciale* pentru pachetele de naștere:

  • Pachet de naștere naturală - 3.900 Lei
  • Pachet de naștere prin cezariană - 5.000 Lei
  • Beneficiază de prețuri speciale în lunile IULIE și AUGUST la pachetele de naștere!

* Oferta se aplică exclusiv pentru contractele de naștere semnate în perioada 1 iulie - 31 august 2022 cu nașteri care au loc în aceeași perioadă, la următorii medici: Dr. Prună Silviu-Dumitru, Dr. Nicolae Mirela, Dr. Badea Anca, Dr. Udriște Roxana-Nicoleta. Oferta nu se cumulează cu alte promoții sau reduceri. 

  • Maternitatea SANADOR dispune de o secție de neonatologie modernă și complexă, cu terapie intensivă neonatală.

Promoții CHIRURGIE

  • Descoperă
    promoțiile verii pentru intervenții chirurgicale!

Aceste reduceri sunt valabile în perioada 1-31 august 2022, iar serviciile medicale vor fi efectuate de anumiți medici angajați, în condițiile comunicate de către SANADOR la momentul accesării serviciilor.

  • La Spitalul Clinic SANADOR, ai acces la cele mai avansate proceduri chirurgicale!

Promoție ONCOLOGIE MEDICALĂ

Montarea unei camere implantabile pentru chimioterapie oferă un confort sporit pentru pacient în cursul administrării tratamentului chimioterapic, asigurând acces venos pe o perioadă îndelungată (până la 5 ani). Totodată, minimizează riscul de pătrundere a citostaticului în țesuturi si de afectare ulterioară a acestora.

În perioada 1- 31 august 2022, la SANADOR poți beneficia de o reducere de 500 Lei pentru procedura de montare cateter chimioterapie (cameră implantabilă pentru chimioterapie)!

Solicită o programare!

Alege oferta care ți se potrivește și bucură-te de o vară fără griji!

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR