« Înapoi la site-ul SANADOR

Vrei să beneficiezi de o naștere ușoară și de un pachet de servicii medicale complet, adaptat nevoilor tale și ale bebelușului tău? Apelează cu încredere la serviciile medicale oferite de Maternitatea SANADOR. Venim în ajutorul viitoarelor mămici cu servicii de maternitate integrate, cu dotări și echipamente performante, și cu o echipă medicală cu experiență vastă, pregătită în orice moment să răspundă problemelor tale!

Cere mai multe detalii unui reprezentant SANADOR!

Sarcina este o perioadă specială de împlinire emoțională și bucurie pentru femeia gravidă. Atât în perioada prenatală, cât și în cea postnatală, femeile au nevoie de urmărire medicală sigură și disponibilă la orice oră din zi sau din noapte. Specialiștii de la Maternitatea SANADOR se ocupă cu îngrijirea femeii însărcinate și a fătului pe tot parcursul sarcinii, al travaliului și al nașterii, dar sunt specializați și în îngrijirea lăuzelor și a nou-născutului, în perioada de după naștere. Pacientele care aleg Maternitatea SANADOR beneficiază de o monitorizare completă a sarcinii, prin consultații, analize, investigații și ecografii de sarcină.

Copiii născuți în Maternitatea SANADOR sunt îngrijiți în cadrul Secției de Neonatologie de medici cu o bogată experiență profesională, care se vor asigura că bebelușul tău primește cea mai bună îngrijire în primele zile de viață. Secția de Neonatologie și Departamentul de Terapie Intensivă Neonatală asigură cele mai bune îngrijiri pentru bebelușii cu probleme.

 • Alege cu încredere Maternitatea SANADOR pentru a beneficia de servicii medicale profesioniste și de o îngrijire atentă a bebelușului tău!

Cuprins:

Maternitatea SANADOR

Alegerea maternității potrivite, unde va veni pe lume bebelușul tău, este foarte importantă pentru fiecare părinte. Dotările maternității și personalul medical cântăresc mult în decizia pe care o vei lua, pentru a avea siguranța că orice situație neprevăzută va fi gestionată în siguranță.

Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat din România, pune la dispoziția viitoarelor mămici Maternitatea SANADOR, un spațiu modern, construit special pentru siguranța și confortul viitoarelor mămici și ale bebelușilor lor.

Maternitatea SANADOR este compusă din:

 • Bloc de nașteri cu 3 săli de naștere moderne, aseptice, fiecare sală de operație fiind deservită de o centrală proprie de tratare a aerului;
 • Secție de neonatologie modernă și complexă;
 • Secție de terapie intensivă neonatală ultraperformantă;
 • Rezerve single sau duble, cu rooming-in pentru nou-născuți;
 • Compartiment de primiri urgențe pentru adulți și copii cu 21 de linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe.

Nașterea la SANADOR

Nașterea este un proces fiziologic și emoțional complex, unic pentru fiecare femeie în parte. Modificările neurovegetative, hormonale și metabolice din timpul sarcinii asigură evoluția fătului și pregătesc corpul mamei pentru procesul nașterii.

Experiența unei nașteri în Maternitatea SANADOR este ghidată de personalul medical cu experiență. Mamele care aleg nașterea la Spitalul Clinic SANADOR pot beneficia de:

 • Nașterea cu medici obstetricieni bine pregătiți și cu o vastă experiență;
 • Consulturi prenatale;
 • Servicii complete de preanestezie;
 • Expertiza unor medici primari neonatologi, antrenați pentru situații limită, neprevăzute;
 • Servicii de consiliere în alăptare, imediat după naștere;
 • Consiliere în alăptare și acces la pompe profesionale de sân;
 • Servicii de consiliere psihologică;
 • Servicii medico-chirurgicale eficiente și sigure.

Neonatologia la SANADOR

Pe toată durata unei sarcini, sănătatea și starea de bine a fătului contează cel mai mult. Înțelegem că problemele ce pot apărea în sarcină pot fi uneori înfricoșătoare. Pentru a te bucura în siguranță de prima întâlnire cu bebelușul tău, îți punem la dispoziție o maternitate pregătită din punct de vedere medical să facă față oricărei provocări.

Neonatologia este specialitatea medicală care se ocupă cu îngrijirea în maternitate a nou-născutului sănătos și a prematurului începând de la naștere. În cadrul Secției de Neonatologie se asigură suportul terapeutic pentru nou-născuții sănătoși, pentru nou-născuții la risc de a dezvolta patologia specifică din primele 28 de zile de viață, dar și pentru nou-născuții prematuri.

În cadrul Secției de Neonatologie a Spitalului Clinic SANADOR asigurăm:

 • Monitorizarea și supravegherea constantelor vitale;
 • Consulturi interdisciplinare de pediatrie, ortopedie pediatrică, neurologie pediatrică, oftalmologie pediatrică;
 • Investigații imagistice de ecografie cardiacă, transfontanelară sau abdominală;
 • Consult de recuperare medicală și tratament kinetoterapeutic;
 • Screening postnatal pentru diverse afecțiuni auditive sau metabolice.

Toți nou-născuții de la SANADOR beneficiază de monitorizare permanentă, realizată cu ajutorul personalului medical înalt calificat. Liniile de gardă sunt asigurate de medici supraspecializați, cu o bogată experiență în coordonarea activității medicale din cadrul secției de nou-născuți. Asistentele medicale specializate în neonatologie și terapie intensivă neonatală sunt prezente în număr mare, raportul dintre nou-născuți și asistente fiind supraunitar.

Departamentul de Terapie Intensivă Neonatală

Departamentul de Terapie Intensivă Neonatală din Spitalul Clinic SANADOR oferă nou-născuților prematuri îngrijiri optime în funcție de gradul de prematuritate și de complicațiile apărute. Datorită echipamentelor moderne, deosebit de performante, și personalului medical cu experiență vastă, nou-născuții beneficiază de susținere și supraveghere atentă a funcțiilor vitale.

Departamentul de Terapie Intensivă Neonatală are în dotare incubatoare moderne, care monitorizează temperatura, umiditatea, nivelul de zgomot și gradul de luminozitate al mediului ambiant, astfel încât trecerea bruscă, prematură de la mediul intrauterin la cel extrauterin să nu afecteze buna dezvoltare a bebelușului.

Evoluția optimă a nou-născutului este asigurată cu ajutorul ventilatoarelor performante, care asigură toate tipurile de ventilație (non-invazivă, convențională sau cu frecvență înaltă), cu ajutorul aparatelor de monitorizare și al aparatelor de administrare a oxigenului.

Alege SANADOR dacă dorești ca bebelușul tău să beneficieze de cea mai bună îngrijire în primele sale zile de viață!

Solicită mai multe detalii!

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp