Managementul personalizat al pacientului în chirurgia oncologică

Cu orice suferință te-ai confrunta, orice afecțiune ai avea, ai cele mai multe șanse de vindecare atunci când planul de tratament este personalizat, luând în considerare particularitățile fiecărui pacient.

După confirmarea diagnosticului de cancer, alături de tratamentele oncologice medicamentoase și de radioterapie, chirurgia oncologică este în continuare singura modalitate ce are potențialul de a vindeca majoritatea cancerelor solide. Chirurgia oncologică poate ajuta la diagnosticare, poate fi făcută pentru stadializare, poate avea rol curativ sau paleativ (cu scopul ameliorării unor simptome). Principalul obiectiv al intervenției chirurgicale oncologice este eliminarea totală a tumorii sau a țesutului canceros afectat, atunci când este posibil.

La Centrul Oncologic SANADOR, cel mai mare centru privat din România specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului, specialiștii noștri îți pun la dispoziție cele mai avansate tratamente și tehnologii în lupta împotriva cancerului, crescând șansele de vindecare după o intervenție chirurgicală oncologică. Nu ezita, programează-te din timp la o consultație sau discuție cu medicii nostri specialiști.

Cuprins:

Soluții personalizate, la SANADOR

Centrul Oncologic SANADOR îți oferă servicii de vârf și accesul la tehnologii diagnostice și terapeutice avansate, pentru cele mai multe localizări pe care le-ar putea avea neoplaziile:

Cazurile complexe sunt evaluate în Comisia Multidisciplinară (Tumor Board) pentru a stabili succesiunea intervențiilor medicale (tratament oncologic, chirurgie oncologică, radioterapie sau o combinație a acestora) și a tipului de intervenție chirurgicală.

Dacă, în urma investigațiilor făcute și a consultării întregii echipe, se recomandă efectuarea unei intervenții chirurgicale, SANADOR îți oferă posibilitatea unui tratament chirurgical oncologic corect și în deplină siguranță, cu cele mai moderne echipamente și în condiții de confort crescut. În cadrul Secției de Chirurgie din Spitalul Clinic SANADOR, echipele noastre chirurgicale calificate, antrenate și experimentate asigură tratamentele recomandate.

Aparatură medicală la cele mai înalte standarde

Centrul Oncologic SANADOR pune la dispoziția pacienților oncologici:

  • Tehnologie pentru radioterapie Varian: acceleratoare liniare TrueBeam și TrueBeam STx High Definition; TrueBeam STx încorporează un sistem complex și avansat de livrare a tratamentului conform planului, imagistică de verificare zilnică și un management al modificărilor poziției pacientului pentru a efectua radiochirurgie cu mare precizie și viteză.
  • Tehnologie pentru brahiterapie (radioterapie internă) – echipament Varian GammaMedPlus iX;
  • Tehnologie SPECT-CT (echipament Siemens Symbia Intevo Bold) cu ajutorul căreia se pot identifica modificări la nivel celular încă din stadiu incipient, aspect esențial în depistarea precoce a unor afecțiuni grave, precum cele din sfera oncologică și nu numai, cu secție dedicată pentru terapie izotopică, precum și tehnologie PET-CT (echipament PET-CT SIEMENS BIOGRAPH HORIZON 3R).
  • Computer Tomograf 4D Philips Big Bore.

Programează-te la SANADOR!

Ți-ai făcut o programare la SANADOR? Următorul pas este să pornim protocoalele de investigații și tratament și facem tot ce este necesar pentru a stabili un plan terapeutic conform ultimelor ghiduri internaționale de tratament.

Nu-ți face griji, la SANADOR noi vom depune toate eforturile pentru a depista care sunt cauzele problemelor cu care te confrunți acum, pentru un tratament cât mai corect și pentru cât mai multe șanse de însănătoșire. Stabilește o întâlnire cu medicul nostru specialist!

STABILEȘTE O ÎNTÂLNIRE CU MEDICUL NOSTRU SPECIALIST

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR