Oncologie Medicala

Oncologie. Pentru a completa paleta tratamentului multimodal oncologic, Sanador a deschis un nou centru de diagnostic și tratament Centrul Oncologic Sanador, într-o locație nouă cu 6 etaje, dotată cu tehnologie si aparatură de ultimă generație.

Pentru că dorim să oferim pacienților noștri condiții de diagnostic și tratament similare centrelor din străinătate, aici, la Sanador, am concentrat toată inteligența, expertiza si infrastructura medicală de ultimă generație, pentru a oferi opțiuni terapeutice la standardele internaționale actuale.

Managementul pacienților oncologici se realizează prin evaluări multidisciplinare, incluzând alături de medici oncologi, specialiști de radioterapie, chirurgie (chirurgie generală, chirurgie toracică, neurochirurgie, urologie, ORL, ortopedie), precum și alte specialități medicale (gastroenterologie, cardiologie, neurologie). Asistența specifică de Oncologie medicală este oferită pacienților atât în condiții de spitalizare continuă, cât si spitalizare de zi.

Consultațiile, serviciile medicale și medicamentele oncologice specifice – chimioterapia, imunoterapia, hormonoterapia și adjuvantele sunt finanțate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Secția de Oncologie Medicală are la bază o echipă reputată de specialiști, medici cu experiență și pricepere, care prescriu și administrează tratamente eficiente împotriva cancerului, în conformitate cu recomandările actuale ale ghidurilor terapeutice internaționale.

Echipa medicală este condusă de dr. Mircea Dediu, medic primar oncologie medicală, membru corespondent al Academiei de Științe Medicale din România, membru European Society of Medical Oncology (ESMO) și American Society of Clinical Oncology (ASCO), expert asociat International Association for the Study of Lung Cancer (IASLC) și European Organisation for Research and Treatment of Cancer (EORTC).

Secția de Oncologie este acreditată pentru desfășurarea activității de cercetare, astfel încât pe lângă activitatea medicală curentă, întreaga echipă este implicată în studii clinice care explorează medicamente cu mecanisme de acțiune inovatoare, îndeosebi în sfera cancerului pulmonar.

Galerie foto

Programeaza-te acum pentru consult:

Echipa medicala

Programeaza-te acum pentru consult: