Premieră în România: cea mai nouă platformă pentru chirurgia endoscopică ORL

Din pasiune pentru excelență, la SANADOR, oferim pacienților noștri acces la cele mai noi echipamente și tehnologii medicale disponibile, pentru proceduri sigure și eficace. Cel mai nou echipament care a devenit disponibil în România la Spitalul Clinic SANADOR este platforma de chirurgie endoscopică Stryker 1688 AIM 4K. Sistemul duce la un nivel superior avantajele chirurgiei minim invazive, asigurând o integrare digitală, imagini intraoperatorii de maximă claritate, cu detalii extrem de fine, reproducerea cu foarte multă acuratețe a culorilor și o calitate crescută a iluminării câmpului operator. Sistemul 1688 4K cu modalitate imagistică avansată este sensibil în spectrul vizibil și în infraroșu.

Sistemul Stryker 1688 AIM 4K de la Spitalul Clinic SANADOR duce la un nivel superior avantajele chirurgiei endoscopice în ORL

La Spitalul Clinic SANADOR, echipa operatorie de ORL condusă de Prof. Dr. Codruț Sarafoleanu utilizează cu rezultate de excepție noua platformă în intervenții chirurgicale endoscopice de mare finețe. Comparativ cu chirurgia clasică, intervențiile de chirurgie endoscopică ORL au multiple avantaje pentru pacienți: durează mai puțin, nu lasă niciun fel de cicatrici și, mai ales, au rezultate funcționale excelente.

Sistemul de chirurgie endoscopică Stryker 1688 AIM 4K de la Spitalul Clinic SANADOR dispune de următoarele dotări:

  • Cameră video 1688 AIM 4K, cu rezoluție foarte mare, care oferă chirurgului o imagine intraoperatorie impecabilă;
  • Sursă de lumină L11 și tehnologie de auto-iluminare - sistemul poate ajusta automatic iluminarea intraoperatorie, în funcție de anatomia pacientului, astfel încât să furnizeze o iluminare constantă, permițând chirurgului să se concentreze asupra intervenției propriu-zise;
  • Ecran chirurgical 4K - monitorul de 32 de inci optimizează culorile în modurile de imagistică avansată, pentru a permite chirurgului să evidențieze fără dificultate țesuturile vizate.
Watch on YouTube

La SANADOR, inovăm în permanență și investim continuu în cele mai avansate tehnologii medicale pentru a le oferi pacienților noștri, la ei acasă, servicii medicale comparabile cu cele din centrele de excelență internaționale.

SANADOR