Premiera chirurgicala: electroablatie chirurgicala cu radiofrecventa

Echipa_premiera

O alta premiera chirurgicala cu care ne mandrim a avut loc la spitalul SANADOR: o procedura de electroablatie chirurgicala cu radiofrecventa pentru tratamentul fibrilatiei atriale.

Pacienta in varsta de 78 de ani suferea de insuficienta mitrala si tricuspidiana si de fibrilatie atriala paroxistica. Aceasta a suferit o opertie de plastie valvulara mitrala si tricuspidiana, la care s-a asociat procedura de electroablatie cu radiofrecvena. A fost utilizat aparatul Medtronic - Cardioblate, achizitionat special pentru acesta interventie de catre spitalul SANADOR.

Rezultatul postoperator este unul bun, iar pacienta se afla intr-o stare buna.

Operatia a fost realizata de o echipa condusa de Conf. Univ. Dr. Horatiu Moldovan - seful sectiei de Chirurgie Cardiovasculara a spitalului. Echipa a fost alcatuita din: Dr. Gabriel Vasile - medic specialist chirurgie cardiovasculara, Dr. Mihaela Craciun - medic primar anestezie si terapie intensiva, Dr. Daniela Popescu - medic primar cardiolog si Dr. Antonia Ionescu - medic specialist chirugie cardiovasculara pentru circulatie extracorporala.

Felicitam echipa implicata si sa ii dorim pacientei noastre multa sanatate!

SANADOR