Neurinom (schwannom), Nerv 5 (trigemen)

Mama mea in varsta de 54 de ani, a trecut cu bine peste operatia complicata: Neurinom (schwannom), Nerv 5 (trigemen). A primit o noua sansa la viata oferita de domnul Profesor Dr. Ciurea Vlad Alexandru si echipa dansului.

Totul a inceput pe 8 decembrie cand, in urma unor dureri mari de cap, mama a facut CT la cap si a descoperit ca are o formatiune mare pe creier, nimeni nu se pronunta ce este, de ce natura este, ii ziceau ca trebuie oprat de urgenta… a facut si un RMN si i-a fost pus diagnostic de formatiune cu aspect chistic, de dimensiuni mari, singur tratament fiind operatia…. Peste tot i-au fost excluse sansele la operatia clasica, cel mai indicat fiind sa astepte pana starea ei se agrava. In tot acest timp simptomele deveneu din ce in ce mai apasatoare, iar daca recurgeam la operatie, ni se dadeau sanse minime… asa am ajuns la SANADOR.

La SANADOR am venit cu incredere la Domnul Profesor Dr. Alexandru Vlad Ciurea, sef deparament neurochirurgrie; am fost tratati cu respect, cu profesionalism, domnul profesor ne-a explicat gravitatea cazului, complicatiile si ne-a dat speranta unei operatii cu riscuri minime. Am fost tratati ca un caz de urgenta, s-a efectuat un RMN de urgenta la domnul doctor Virgil Ionescu, am primit rezultatele in aceeasi seara si alaturi de domnul Profesor Ciurea, am decis sa facem operatia.

Operatia a fos un real succes, la 1 zi distanta mama s-a trezit, imediat a si vorbit, s-a miscat, isi simtea mainile, picoarele, facea toate singura si cel mai important: a redevenit increzatoare.

Este o minune! Cum se spune: "Popa se roaga, doctorul opereaza si Dumnezeu o salveaza", 0.2% din populatie au o astfel de boala de asa gravitate.

Ii multumim din suflet domnului Profesor Ciurea pentru tot ce a facut pentru mama mea, pentru profesionalismul si dedicatia cu care am fost tratati, multumesc de asemenea intregii echipe de neurochirurgi, Doctorului Bentia Dan, doctorului Luca Husti.

La SANADOR am intalnit omeni care se ocupa nu numai de recuprarea fizica, ci si de partea umana, te ajuta sa iti recapeti increderea, sa iti revii din socul unei astfel de operatii, sa fii tratata la cele mai inalte standarde. Cu stima si respect. Gh. Gabriela (fiica pacientei)

SANADOR