Dr. Grămescu, un om integru, cu expertiză extraordinară, care caută binele pacientului

”De ani de zile m-am chinuit cu dureri în zona lombară. Într-o dimineață mi-a amorțit piciorul drept, până la vârful degetelor, și am început să am dureri cumplite. Hernie de disc masivă, L4 - L5. Am auzit de domnul doctor Ovidiu Gramescu (sunt medic) și am mers de urgență la dânsul, la SANADOR. Un om extraordinar, care a știut imediat ce să facă. A doua zi m-a operat, eliminând complet discul. Când mi-am revenit din anestezie, durerile au fost inexistente, iar la scurt timp a dispărut și amorțeala. Sunt peste doi ani de la operație și nu am mai avut nicio problemă. Funcționez normal, fără dureri, fără parestezie sau orice alta sechelă.”

  • Secția de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Clinic SANADOR este dedicată sănătății creierului și coloanei vertebrale, dispunând de tehnologie medicală de ultimă generație și de specialiști cu experiență. Vino la SANADOR!

”Îl recomand pe domnul doctor Grămescu tuturor celor ce au nevoie de servicii neurochirurgicale. Este un om integru, are expertiză extraordinară, caută binele pacientului și este foarte disponibil când sunt întrebări sau urgențe. Dumnezeu să-l binecuvânteze în continuare și, prin el, pe cei ce apelează la serviciile dumnealui. Pe lângă experiența vastă și iscusința profesională excelentă a domnului doctor Ovidiu Grămescu, la Spitalul Clinic SANADOR am avut parte de o îngrijire impecabilă din partea celorlalți medici din echipă, cât și a personalului auxiliar, iar condițiile au fost cât se poate de confortabile, dotarea spitalului fiind modernă, cu tehnologie de vârf și compatibilă normelor internaționale actuale de igienă și funcționalitate.”

  • Investigații imagistice de ultimă generație cu cel mai performant aparat RMN 3 Tesla!

Neurochirurgie la SANADOR

  • Programează-te acum la SANADOR! Sună la 021.9699!

La SANADOR, tratăm în condiții de siguranță întreaga patologie neurochirurgicală – atât cea cranio-cerebrală, cât și cea vertebro-spinală. De asemenea, în cadrul Secției de Neurochirurgie se tratează și sindromul de tunel carpian și nevralgia de trigemen, blefarospasm etc cu ajutorul neurochirurgiei funcționale. Prin intervenții de neurochirurgie pot fi montate și implanturi cerebrale, cum sunt cele necesare pentru tratamentul bolii Parkinson.

Neurochirurgia minim invazivă folosește aborduri mici și tehnici chirurgicale avansate, scăzând astfel riscurile neurologice, rata infecțiilor și asigurând o recuperare post-operatorie rapidă.Intervențiile chirurgicale în cadrul departamentului de neurochirurgie la SANADOR, se realizează cu precizie și siguranță și datorită celor două microscoape operatorii ZEISS KINEVO 900 – tehnologie robotică dedicată intervențiilor de neurochirurgie.

Programează-te la SANADOR pentru a beneficia de cele mai performante tehnologii în vederea rezolvării problemelor cu care te confrunți!

SANADOR