Echipa medicală de chirurgie robotică SANADOR

Programează-te la SANADOR pentru a beneficia de intervenții chirurgicale prin tehnologie robotică realizate de o echipă de medici cu experiență vastă în această tehnică.

Intervențiile de chirurgie robotică sunt realizate de o echipă medicală de elită, formată din medici chirurgi supraspecializați în chirurgie robotică. Aceștia activează în diferite domenii medicale și își aduc contribuția științifică la realizarea intervențiilor chirurgicale.

De asemenea, echipa chirurgicală este formată din medici cu numeroase alte competențe, printre care chirurgie oncologică sau chirurgie laparoscopică, ceea ce îi face extrem de capabili în coordonarea și realizarea intervențiilor chirurgicale de mare anvergură.

Chirurgia robotică întregește clasa de tratamente chirurgicale minim invazive, alături de metoda laparoscopică, disponibile la SANADOR, cu scopul de a completa gama de servicii medicale de înaltă performanță.

Chirurgia robotică reprezintă vârful tehnologic al tipurilor de chirurgie minim invazivă disponibile actualmente în acest domeniu și valorificarea acestei resurse se obține prin realizarea tratamentelor complexe cu beneficii multiple pentru pacienți datorită tehnologiei moderne.

  • La SANADOR, îți punem la dispoziție echipamentul performant da Vinci Xi și o echipă medicală experimentată pentru ca tu să poți beneficia de tratament chirurgical avansat prin chirurgie robotică. Așadar, vino la SANADOR!

Spitalul Clinic SANADOR pune la dispoziție echipamentul ultraperformant Da Vinci Xi cu ajutorul căruia se pot realiza intervenții de chirurgie robotică, cu numeroase beneficii pentru pacienți.

SANADOR