Scintigrafia, o investigatie facila pentru pacient si esentiala pentru medic, disponibila in cadrul SANADOR

Scintigrafia reprezinta o metoda de imagistica specifica medicinei nucleare, care permite diagnosticarea unei game complexe de afectiuni ale sistemului osos sau organelor, din punct de vedere structural sau functional. Informatiile obtinute prin examinarea scintigrafica sunt mult mai complexe decat cele rezultate in urma altor investigatii imagistice, completandu-le pe acestea si ajutandu-i pe medici sa stabileasca cea mai buna cale de tratament pentru pacienti. Examinarile scintigrafice sunt sigure, neinvazive si nedureroase pentru pacient.

In cadrul SANADOR, scintigrafia este efectuata de o echipa medicala cu experienta, cu ajutorul tehnologiei SPECT/ CT, ce are la baza utilizarea unui echipament de ultima generatie, aparatul Siemens Symbia Intevo Bold.

Symbia Intevo Bold reprezinta un scanner ultra-performant, care detecteaza radiatia emisa de un organ sau tesut in urma administrarii unei substante care contine un izotop radioactiv (TRASOR). Aceasta are o afinitate specifica zonei care se doreste a fi examinata. Doza de radiatii emisa este insa foarte mica, iar cantitatea de radioelement injectata este minima, adaptata pacientului si cu o durata scurta de radioactivitate.

Pentru programari si informatii suplimentare, te rugam sa contactezi Call Center SANADOR: (021).9699 (disponibil 24/24H)

SANADOR