Workshop internațional de chemoembolizare hepatică, la Spitalul Clinic SANADOR

Spitalul Clinic SANADOR este singurul centru de excelență nu doar din România, ci din Europa Centrală și de Sud-Est, acreditat internațional pentru chemoembolizarea hepatică cu microsfere absorbabile, sub coordonarea Conf. Dr. Bogdan Popa, șeful Departamentului de Radiologie Intervențională. De asemenea, Spitalul Clinic SANADOR deține acreditarea internațională de centru internațional de pregătire în chemoembolizarea hepatică.

Conf. Dr. Bogdan Popa, șeful Departamentului de Radiologie Intervențională din Spitalul Clinic SANADOR

Devenite o tradiție în pofida unei perioade de pauză dictate de pandemie, workshopurile de training în chemoembolizarea hepatică cu microsfere absorbabile de la Spitalul Clinic SANADOR ajută medici din întreaga lume să se specializeze în realizarea acestei proceduri și să ofere, la rândul lor, în țările de origine, acces pacienților lor la cele mai moderne metode de tratament pentru tumorile hepatice. Cursul se întinde pe perioada a două zile și cuprinde cazuri live la rezolvarea cărora cursanții asistă, alături de conferințe, sesiuni de lecturi interactive, prezentări de cazuri și prezentări ale materialelor și studiilor clinice actuale.

Aflați mai mult de la Conf. Dr. Bogdan Popa, organizatorul workshopului internațional de chemoembolizare hepatică:

Watch on YouTube

Procedurile de chemoembolizare hepatică sunt realizate în Laboratorul de Angiografie, de echipa de radiologie intervențională. Spitalul Clinic SANADOR este singurul din România dotat cu două angiografe de ultimă generație Philips Azurion 7, ultraperformante. Pentru siguranța deplină a pacienților, procedurile se desfășoară în atmosfera sterilă asigurată de sistemul modern de ventilație cu presiune pozitivă, care oferă avantaje multiple precum aspirația ionilor generați în timpul procedurilor și reducerea expunerii la radiații a medicului și a pacientului.

Galerie foto

Acest material a fost creat la data de 14 iunie 2023 și modificat la 07 februarie 2024.

SANADOR