Localizată în centrul Bucureștiului, Clinica Sanador Victoriei este alcătuită din 2 corpuri de clădiri: A și  B. Unitatea acoperă întreaga gamă de servicii medicale: consultații pentru toate specialitățile medicale, ecografii (inclusiv cu substanță de contrast), explorări funcționale (EKG de repaus/efort, EEG, EMG, montare holter EKG/TA, audiometrie, spirometrie simplă/cu test bronhodilatator), servicii de stomatologie și radiologie dentară, medicina muncii, analize medicale de laborator și vaccinări.

Clinica Sanador Victoriei deține Departament de Imagistică Medicală, dotat cu aparatură medicală ultramodernă: 2 echipamente RMN (Siemens Magnetom Avanto 1.5T și Philips Achieva Stream 1.5T), tomografie computerizată Siemens (Somatom Go), radiologie digitală Philips (Digital Diagnost C50), mamografie digitala 3D (cu tomosinteză), mamografie Philips, osteodensitometrie GE Prodigy, radiologie dentară panoramică (Orthopantomograph OP2D) și radiologie dentară intraorală (Planmeca ProX). 

Micuții pacienți pot beneficia de serviciile Departamentul de Pediatrie Sanador "Sanador Baby", cu intrare separată de cea a pacienților adulți, recepție proprie, cabinete de pediatrie dotate la cele mai înalte standarde, sală de recoltare analize medicale adaptată copiilor, pentru a deservi cât mai bine necesitățile medicale ale celor mici.  

Departamentul de Stomatologie Sanador își desfășoară activitatea în această locație. Aici, pacienții beneficiază de expertiza celor mai buni medici în domeniu, tehnologia și materialele de ultimă generație, permițând abordarea interdisciplinară, în sigurantă, a unei game vaste de patologii, împreună cu empatia și grijă pentru fiecare pacient. 

Ambele corpuri ale Clinicii Sanador Victoriei au câte 5 etaje, parte de subsol și o parcare proprie cu o capacitate de 60 de locuri (ACCES GRATUIT).   
Specialitati

Galerie foto

VictorieiStrada Dumitru Sergiu 26-28, sector 1, Bucuresti

Program Luni - Sambata: 07:00 - 21:00

Metrou Magistrala M1, M2 - Stația Piața Victoriei

RATB 20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783