Un doctor extraordinar, un medic de recomandat

“In ianuarie 2018, eram la schi, si, din pacate, am prins o portiune de gheata. Incercand sa o evit, schiurile au alunecat si am cazut. In urma cazaturii am avut ruptura de ligament incrucisat anterior precum si meniscul afectat.

Dupa cateva luni si dupa multe incercari de a gasi o clinica si un doctor bun, am vorbit cu o colega a sotului meu care ni l-a recomandat pe dl.doctor OJOGA Liviu; doamna se operase la dl. doctor la umar.

Am facut o programare la dl. doctor, m-a consultat si felul bland in care mi-a explicat lucrurile m-a facut sa am incredere sa aleg SANADOR pentru interventie. Aceasta a decurs foarte bine. Toata echipa medicala a fost de exceptie. Mi-a fost facuta anestezia, iar in timpul interventiei (1h 30) am fost tinuta de vorba de asistenta medicului anestezist.
Perioada de recuperare a durat 5 luni, a fost o perioada grea, care ar fi putut sa fie mai scurta si mai usoara, daca il intalneam mai repede pe dl doctor.

In momentul de fata ma simt foarte bine, piciorul meu a revenit la fel ca inainte de accident; muschiul se atrofiase, dar acum si-a revenit dupa multe sedinte de fitness.

Dupa cele intamplate, pot spune ca perioada de recuperarea a fost grea, dar cu ajutorul domnului Doctor Ojoga, a familiei precum si datorita vointei mele totul a iesit bine. Mi-am reluat viata de dinainte de accident si pot sa ma bucur fara probleme de lucrurile care imi fac placere: alergatul, mersul la sala de fitness, inotul si plimbarile cu bicicleta. Ii transmit drului Ojoga multa sanatate si putere de munca pentru a-i ajuta pe oameni sa se recupereze!!!

Un doctor extraordinar, un medic de recomandat!

SANADOR