PREAMBUL

1. Consultatiile medicale online se refera la interactiunea intre pacient si medic,folosind un mediu virtual de comunicare, prin schimb de informatii medicale,altele decat cele obtinute prin intalnirea fizica dintre cele doua parti.

2. Pacientul intelege si accepta ca acest tip de serviciu poate avea anumite limitari ale actului medical datorate lipsei interactiunii fizice intre cele doua parti implicate.

3. Pacientul intelege si accepta ca aceasta consultatie medicala online,desi este intreprinsa cu maxima diligenta si implicare de catre medic, nu reprezinta o consultatie medicala in sensul acceptat de legislatia romaneasca,ci doar o opinie medicala.Orice document eliberat in urma consultatiilor online se supune acestor conditii.

PROGRAMAREA SI PLATA

1. Programarile se fac in aceleasi conditii, ca toate celelalte programari fizice efectuate in clinicile noastre, folosind SANADOR Call Center- 021.9699, disponibil 24/7.

2. Pacientul intelege si accepta ca acesta nu este un serviciu gratuit si este de acord sa achite serviciul inainte de efectuarea lui,printr-un link de plata cu cardul de credit/debit, primit pe e-mail-ul in urma programarii facute in Call Center.

3. Pacientul intelege si accepta ca in cazul neachitarii serviciului in maxim 3 ore de la primirea solicitarii de plata, programarea se va anula.

4. Pacientul intelege si accepta ca, daca nu mai poate onora consultatia,acesta trebuie sa anunte printr-un e-mail cu 24 de ore inainte de data programarii.

5. Pacientul intelege si accepta ca in situatia in care nu anuleaza sau reprogrameaza programarea in termenele mentionate mai sus,intreaga suma achitata va fi retinuta.

6. Consultatiile care au loc in mai putin de 24 de ore de la momentul programarii nu pot fi anulate, ci doar reprogramate si sumele de bani achitate nu pot fi returnate.

CONSULTATIA MEDICALA ONLINE

1. Consultatiile medicale online se vor desfasura prin intermediul platformei ZOOM si e-mail.

2. Pacientul isi asuma responsabilitatea de a avea acces la infrastructura necesara desfasurarii consultatiilor online:

  • Calculator(microfon si camera incluse)/Notebook/Tableta/Telefon inteligent
  • Acces la internet
  • Acces la adresa de e-mail

3. Pacientul intelege si accepta ca in afara de platforma ZOOM,utilizata pentru transfer de date, SANADOR nu isi asuma raspunderea pentru securitatea mijloacelor de transfer de date sau de comunicatie.

4. Pacientul intelege si accepta ca pot exista cazuri in care din motive tehnice,care nu tin de niciuna dintre parti,nu se va putea desfasura consultatia sau in conditie de proasta calitate (conexiune internet,pana de curent,etc),atunci contravaloarea consultatiei va fi returnata sau aceasta va fi reprogramata.

5. Pacientul intelege si accepta ca daca nu va fi prezent la data si ora la care a fost programata consultatia si/sau nu accepta conexiunea video pentru mai mult de 15 minute de la momentul programat,programarea se anuleaza si suma platita nu va fi restituita.

CONSIDERENTE FINALE

Prin continuarea demersurilor ce tin de realizarea unei consultatii online din partea pacientului (trimitere de documente,realizarea de plati catre SANADOR sau orice alta activitate care are ca scop continuarea procesului de consultatie online), acesta isi asuma ca a inteles si ca accepta termenii si conditiile, sumele de plata, riscurile si limitarile acestui tip de servicii si isi da acordul pentru a continua aceste demersuri, inclusiv acordul pentru prelucrarea datelor conform politicii GDPR a SANADOR, disponibila AICI.

SANADOR